fbpx
Cerca

Un celler petit i artesanal que només treballa amb varietats de l’Empordà

Les vinyes de Cellers d’en Guilla estan situades a la plana de Garriguella i al municipi de Mollet de Peralada.

Són vinyes velles d’entre 30 i 50 anys, que concentren tota la potència del raïm. Treballem amb varietats autòctones de l’Empordà com les garnatxes negra, roja i blanca, samsó (carinyena) i macabeu.

De les varietats de la terra, la vinya vella i un treball acurat en resulten uns vins honestos i representatius de l’Empordà.

Som un Celler petit, orientat a l’elaboració d’un producte de qualitat. Treballem de manera artesanal i amb produccions limitades, per treure la màxima expressió de les varietats pròpies de l’Empordà.

El nostre objectiu és arribar a elaborar tots els raïms que produeixen les nostres vinyes, fins a unes 90.000 ampolles entre vi blanc, negre, rosat i dolç.

Vins

Elaborem tots els vins fent la verema manual per tenir la màxima cura del raïm i amb fermentacions en fred evitant la pèrdua de color i d’aromes.

Vine a descobrir l’Empordà i els seus vins.
T’esperem per mostrar-te el Celler, el caràcter dels nostres vins… i explicar-te la nostra experiència.

Tens vàries visites per escollir: 3 de genèriques + les visites incloses en les Experiències (Els Secrets de la Vinya del Metge / Vi i romànic a la serra de l’Albera / Els vins dolços al Celler)

Visites prèvia reserva, amb horari a convenir. En català, castellà, anglès i francès.

  • Visita + copa: 7€
  • Visita + tast 3 vins: 12€
  • Visita + tast + pa amb tomàquet i embotits de la terra: 17€

Duració aproximada: entre 1 i 3 hores

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!