fbpx

Cava artesanal del Penedès

Sant Sadurní d’Anoia, a la comarca del Penedès, és conegut com a terra de vinyes i són precisament aquestes les que marquen la diferència de Celler Vell. Aquesta empresa, fundada el 1954, es dedica exclusivament a l’elaboració de cava artesanal, vetllant la tradició familiar de principis de segle XX que es basa en el conreu de tals vinyes.

Les característiques del sòl combinades amb el microclima de la zona propicien veremes uniformes que permeten obtenir un vi de base afruitat ideal per a l’elaboració del cava. L’experiència de més de quatre dècades i l’entorn de les vinyes fa que treballin el procés d’elaboració i criança de forma totalment artesanal. Aquest procés acurat i un envelliment a les caves de més de dos anys són els que determinen la qualitat del Celler Vell.

Enoturisme

Des de Celler Vell, a més, s’ofereix la possibilitat de viure l’enoturisme al Penedès. Les seves caves estan obertes a les visites durant tot l’any, que es poden fer en petits grups els dissabtes i diumenges. Amb elles, podreu descobrir el procés d’elaboració del cava i gaudir d’un tast dels seus caves artesanals.

A més, Celler Vell ofereix una botiga online on podreu comprar-hi els seus productes, seleccionant aquells que preferiu i rebent-los a casa. També teniu l’opció d’apuntar-vos al Club Celler Vell, un espai on podreu rebre ofertes i promocions per comprar els seus caves amb descomptes, així com gaudir de packs especials, obtenir regals i moltes altres sorpreses.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!