fbpx
Cerca

Al Celler Ronadelles elaboren vins per cada ocasió de la teva vida, perquè el lloc és aquí i el moment és ara. Creuen en l’opinió, en la teva intuïció i en el que a tu t’agrada, perquè el millor vi és aquell que et fa gaudir en cada moment. Aquest, juntament amb la qualitat constitueixen els seus camins a seguir.

Segueixen el calendari biodinàmic i són una empresa compromesa amb el Medi Ambient. Estimen la vinya i la terra perquè la portem dintre i perquè el resultat que n’obtenen és el millor dels premis: vins d’una qualitat excepcional.

Botiga en línia

A la seva botiga en línia s’hi poden trobar una varietat immensa de vins de tota mena. Tots ells estan disponibles en una sola unitat o en lots grans. També cal destacar les diferents promocions que ofereixen. En destaquem algunes:

Cap de Ruc “L’Essència del Montsant”

Vins vius , brillants i expressius. Cap de Ruc és una família de productes de proximitat, on hi predominen els vins de la DO Montsant però on també trobaràs vins escumosos, caves, vins dolços, aperitius i oli d’oliva sota la Denominació d’Origen Siurana. Aquesta família es va fent gran a mesura que satisfà paladars i s’adapta a les demandes del món actual. Parlar de Cap de Ruc és fer-ho de productes autèntics que transmeten l’essència d’una terra. Els vins Cap de Ruc son una aposta per la qualitat i l’autenticitat de les varietats autòctones de cada denominació d’origen, apostant sempre per la qualitat. Trobaràs un Cap de Ruc per gaudir-ne en cada ocasió i moment. El ruc és l’animal que ha dedicat tot el seu esforç i sacrifici al cultiu de la vinya durant segles. Els vins Cap de Ruc són sinònim d’ admiració i respecte envers la manera de fer dels avis i alhora una visió desenfadada i divertida de la vida. Elaborem vins biodinàmics amb caràcter que reflexen la subtilesa i les particularitats del “terroir”. Vins mediterranis, frescos, equilibrats, i perfumats amb tanins molt presents i finals aromàtics.

Cap de Ruc Selecció

Vins singulars i originals que destaquen per la seva elegància i sensualitat. Presenten un estil modern i atractiu al paladar, es caracteritzen per uns tanins suaus i molt golosos procedents de l’envelliment en barriques de roure americà. Es caracteritzen per tenir un bon equilibri retronasal, els seus aromes són seductors. Predominen les tonalitats dolces i torrefactes sobre les notes de fruita vermella.

Vins d’autor – Edicions limitades

Aquesta és una gamma que reuneix vins singulars, diferents i producte d’una elaboració molt personalitzada, única i d’edicions limitades. La feina meticulosa i detallada en cada un d’ells ens ajuda a fer uns vins que et seran difícils d’oblidar; intensos, elegants i meravellosos per gaudir amb calma d’un bon àpat. Hi trobem fins i tot vins procedents d’una única finca i amb la vocació de satisfer els paladars més exigents amb la seva personalitat única, sense oblidar les fantàstiques virtuts del nostre “terroir”.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!