fbpx
Cerca

Comanda Celler Grau i Grau Mira el Vídeo

Descobreix l’essència Grau i Grau

Celler Grau i Grau som una petita empresa familiar situada al Pla de Bages, concretament a Maians, municipi de Castellfollit del Boix, al centre geogràfic de Catalunya, just al costat de l’antic Castell de Maians Vell construït l’any 924.

Una zona privilegiada enmig de formacions muntanyoses mítiques com Montserrat i la serra de Castelltallat, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac o el massís de Montcau. Una zona amb una gran tradició en producció de vins des del segle XIX quan es convertí en una de les principals activitats econòmiques.

Per parlar de la nostra història, ens podem remuntar fins l’any 1885 quan vàrem començar a cultivar les nostres vinyes i a dedicar-nos al món vitícola, sent l’any 1966 quan en Jaume Grau i Grau va construir el primer i actual celler on es van omplir les primeres ampolles.

Do Pla de Bages

A partir d’aquí, com a Vins Grau, ja no sols es treballaria amb la vinya, sinó que el negoci aniria creixent fins a obtenir el més gran reconeixement l’any 1998 quan vam entrar a formar part de la Denominació d’Origen Pla de Bages. Un símbol de la feina ben feta gràcies a l’esforç constant i a la passió de la família Grau per aconseguir el millor de cada collita i de cada vi.

Actualment, la cinquena generació seguim creixent en tots els nivells com a Celler Grau i Grau amb llarga tradició però amb idees joves i fresques i així apropar-nos més a tot el nostre públic.

La característica principal de Grau i Grau es basa en la dedicació personalitzada i tradicional amb la vinya, la qual es tradueix en la màxima qualitat dels nostres vins. Sempre ens ha definit la bona feina i la passió pel que fem. Grau i Grau som un celler familiar que amb dedicació, esforç i constància aconseguim elaborar uns vins ecològics i de qualitat dels que ens sentim molt orgullosos.

Vins ecològics

A Celler Grau i Grau tenim les nostres pròpies vinyes, 20 hectàrees, situades a uns 600 metres d’alçada (a cavall entre dos comarques, l’Anoia i el Bages). Així, els nostres vins ofereixen diferents i variades expressions de la terra i de la gent que la treballa. Les condicions del sòl i el clima, donen com a fruit uns vins amb molta frescor, d’amable concentració i amb bona capacitat per envellir.

El nostre distintiu és el tractament ecològic de les nostres vinyes. Gràcies a aquest tipus de cultiu, més lligat a la cura del medi ambient i a la preservació del territori, produïm una gamma de vins ecològics que, conservant el tradicional sabor de Grau i Grau, afavoreix aspectes rellevants de la salut de les persones.

Nosaltres treballem les següents varietats de raïm: Picapoll (autòcton del Bages), Macabeu Chardonnay, Sauvignon blanc; en varietats negres, Ull de Llebre, Cabernet Franc, Syra, Merlot, Garnatxa i Sumoll.

Enoturisme

La varietat del raïm, és la influència principal de l’estil i caràcter d’un vi. El sòl, el clima, i la intervenció de l’home tenen un paper molt important. Però el raïm és l’ingredient principal i la matèria primera del sabor.

Al nostre celler Grau i Grau podràs gaudir de vistes espectaculars, visites guiades a les nostres vinyes i un recorregut fantàstic pel nostre poble. Allí podrem observar les barraques de pedra seca típiques de la nostra comarca i altres punts d’interès que ofereix el poble.

Visita les instal·lacions on podràs degustar els nostres vins de diferents anyades. Sigues el primer en descobrir com es transformen i evolucionen els vins de casa nostra abans de sortir al mercat.

El celler romandrà obert el primer cap de setmana i l’últim de cada mes. Contacta’ns per concertar visita.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.