Al Celler Carles Andreu cullen a mà el raïm de varietats autòctones perquè busquen la millor qualitat. Fomenten la venda directa i les visites al celler. Compten amb la DO Cava i DO Conca de Barberà. Les noves instal·lacions, del 2004, han suposat la restauració dels antics corrals de Cal Celdoni i la construcció de noves caves soterrades. Van plantar vinya al voltant de la nova cava i van condicionar un mirador situat damunt de la gorja del riu Anguera. Així reafirmen la voluntat de fer un cava de producció limitada que barregi tradició i qualitat. Formen part de la Cooperativa de Pira i de l’Associació d’Embotelladors de la Conca de Barberà.
Fan venda directa dels seus productes a l’explotació i a domicili durant tot l’any a través dels seus punts de venda i distribució. També venen a restaurants, agrobotigues i distribuïdors. Els trobareu en algunes fires com: Reus Viu el Vi, al juny; Fira de la Festa de l’Espluga de Francolí, al gener; Setmana Medieval de Montblanc, al maig; Fira Alimentària de Barcelona, cada dos anys. Us ofereixen la possibilitat de visitar el seu celler.