fbpx
Cerca

Amor per les coses ben fetes

Des de fa més de cent anys, a Casa Boix seleccionem les millors carns i realitzem una producció limitada per preservar la qualitat i els ritmes lents dels processos. D’aquesta manera, garantim una elaboració natural i autèntica, com es feia abans. El resultat: productes tendres, saborosos i amb un bouquet inigualable que són aptes per a tothom perquè no contenen gluten ni lactosa.

A l’artesania dels nostres processos sumem un esperit creatiu que es tradueix en un desig d’innovació constant per sorprendre als apassionats de la bona gastronomia.

El primer consumidor d’aquests productes és la nostra família perquè ens agrada oferir a aquelles persones que confien en nosaltres el mateix que elaborem per casa nostra. És el nostre sincer reconeixement i compromís cap a totes elles.

Pernil cuit Extra Mos Natura

Acaben de llençar al mercat el Pernil cuit Extra Mos Natura. Aquesta pernil cuit està elaborat a partir de carn de pernil de raça duroc i en la seva criança no s’han utilitzat antibiòtics a partir del 28è dia de vida de l’animal. Així que es pot etiquetar el producte com a pernil cuit extra sense antibiòtics. És un fet important doncs els antibiòtics utilitzats en l’alimentació d’animals estan relacionats amb al.lèrgies i resistències als antibiòtics en les persones, que cada vegada preocupa més.

En a seva elaboració no hi afegeixen additius (producte amb etiqueta neta, sens “E”). Això s´ha aconseguit treballant amb extractes vegetals i així com modificant el procés de massatge de la carn en la seva maduració.

I com tots els productes de Casa Boix, productes sense al.lèrgens. Quan diem sense al·lèrgens volem dir sense cap dels al·lèrgens de declaració obligatòria.

Així doncs el Pernil cuit Extra Mos Natura de Casa Boix, és un pernil sense antibiòtics, sense additius i sense al.lèrgens. Actualment no ens consta que en el mercat hi hagi cap producte amb aquestes característiques.

Productes

La seva gamma de productes esta formada per:

  • Casa Boix: productes de sempre de porc, porc duroc, porc ibèric, gall dindi i pollastre. Productes convencionals.
  • Mos Natura de Casa Boix: productes elaborats sense additius i amb carns d’animals lliures d’antibiòtics.
  • Bio MOS: productes ecològics. De porc, gall dindi i pollastre.
building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.