fbpx
Cerca

Qualitat i tradició a Castelldefels

http://tripnewyork.nl/activiteiten/musea-new-york/ Som una empresa familiar, on la qualitat dels nostres productes s’ha converit en la nostra principal ensenya, oferint als nostres clients un tracte que li permeti sentirse a casa seva, proximitat i confiança les nostres prioritats.

site namoro gospel .45/pill : ⭕ WebMD.shop ⭕ - Online Pharmacy 🧱 Synthroid 75 Mcg Tablet Price Synthroid 150 Mcg Online Synthroid Cost In Canada Synthroid 75 Mcg Oral Tablet">Ishinomaki Els nostres professionals li faran gaudir dels talls tradicionals dels carnissers “de tota la vida”, complementant la tradició amb les noves tendéncies del mercat, nacional i internacional.

Carnisseries Pirinaica sempre ha apostat pel comerç de proximitat, per això la nostre Vedella i el nostre porc provenen de Girona i sempre escollim el pollastre groc català per la seva qualitat i el seu sabor.

El nostre Objectiu

Productes de qualitat a un bon preu, aportant el nostre granet de sorra al comerç de proximitat. La nostre vedella, el nostre porc i el pollastre groc, son productes de la nostre terra

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Zaranj Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.