fbpx
Cerca

Som una carnisseria familiar d’Olot creada pels nostres pares l’any 1979. Els inicis els hem de buscar en les matances de porc que feien els avis, on va començar la passió per la feina que els nostres pares ens han transmès a nosaltres.

Seguint les pautes marcades hem anat evolucionant cap a un nou model de carnisseria, on la nostra prioritat és el producte i l’origen d’aquest.

Buscant l’origen de les carns, ens vam posar en contacte amb ramaders de la zona per poder oferir un producte de qualitat i amb una traçabilitat molt clara, la majoria de carns de casa son de la comarca, això ens  dona la possibilitat de conèixer tota la vida de l’animal abans que ens arribi a casa.

Tot buscant un valor afegit per donar als nostres productes, vam investigar qui i de quina manera, diferenciava els seus productes, un cop localitzats vam decidir-nos a visitar-los.

Des de Nova York (The Meat  Hook, Lobel’s), fins a Austràlia (Victor Churchill, Hudson Meats), passant per Paris (Ives Marie le Bourdonec), Londres (Barbecoa, The Ginger Pig) i San Francisco (The Local Butcher Shop). En aquests llocs vam aprendre com i de quina manera podíem millorar els nostres productes.

A més vàrem realitzar cursos sobre la carn a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Alimentària), on ens vam formar per poder conèixer tots els processos que intervenen en la manipulació i transformació de la carn, i en el benestar animal.

Actualment estem  treballant per aconseguir un producte diferenciat, estem estudiant i provant noves texturesnous saborsmaneres de coccions….

A més estem dissenyant una nova manera d’arribar al consumidor final, ja sigui realitzant els nostres cursos de cuina, els nostres tastos de carns, les jornades gastronòmiques i el nou servei de cuinar a casa del client.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!