fbpx
Cerca

Sabor d’abans a la Carnisseria del Paulo

A la nostra carnisseria artesanal des de 1910 a Camarles i Deltebre-LaCava actualment regenten la Carnisseria del Paulo, Empresa Artesana Alimentària nº 49 de Catalunya, l’Armando, la Quimeta i la Glòria, tots tres amb el títol de Carnissers-xarcuters Artesans, i sent la quarta i la quinta generació de la Carnisseria del Paulo respectivament; esperem que per molts anys més!

Treballem al nostre obrador central a Camarles, on produïm els nostres elaborats i embotits artesanalment, amb les tecnologies més actuals però molt conservadors pel què fa a l’elaboració, ja que treballem encara les tradicionals receptes dels nostres antecessors perfeccionades a l’estil actual. Les carns fresques també les treballem artesanalment, ja que rebem canals senceres i ens fem nosaltres la total manipul·lació.

Tot això i més ho comercialitzem als nostres dos punts de venda, a Camarles i a Deltebre-La Cava, amb l’assessorament personalitzat de les nostres professionals.

La nostra ideologia consisteix en conservar el tracte personalitzat al client i garantir sempre la màxima qualitat de producte, amb les millors carns pels nostres elaborats i aconseguint un sabor que et transporta anys enrere.

Bona experiència amb La Carnisseria del Paulo!

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!