fbpx
Cerca

La Carnisseria del Paulo està situada a Camarles, poble amb situació privilegiada per ser la entrada al Delta de l’Ebre, sent així batejats amb el sobrenom del Balcó del Delta. Aquesta zona ha estat recentment catalogada com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO, programa iniciat el 1971 “Home i Biosfera”, seleccionant llocs geogràfics representatius dels diferents hàbitats del planeta, amb l’objectiu de conciliar la mentalitat i l’ús dels recursos naturals, esbossant el concepte actual de desenvolupament sostenible.

http://mainstreetbrass.com/calendar-2/action:week/exact_date:1340596800/ Aquestes àrees es coneixen com a Reserves de la Biosfera. Així, les Reserves de la Biosfera són territoris que tenen l’objectiu d’harmonitzar la conservació de la diversitat biològica i cultural i el desenvolupament econòmic i social a través de la relació de les persones amb la natura. S’estableixen sobre zones ecològicament representatives o de valor únic, en ambients terrestres, costers i marins, en els quals la integració de la població humana i les seves activitats amb la conservació són essencials.

order gabapentin online reddit Aquesta carnisseria, té el títol de Comerç Centenari donat per la Generalitat, ja que es un establiment que data del 1910. Entre els seus productes hi destaquen diversos plats precuinats, embotits cuits, embotits curats i tots disponibles a través d’una sofisticada botiga en línia.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Iida Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.