fbpx

see here Carnisseria Marmi us oferim  http://mooiparijs.nl/privacy-policy/ carn de porc i tota mena d’embotits sempre d’elaboració pròpia, llegum cuit (pèsols negres, blat de moro escairat, cigrons, llenties, etc…), xai i cabrit procedent directament del pastor,  http://locationcapagde.com/1418-dtf68989-annonce-rencontre-maghreb.html vedella de criança pròpia, pollastres i conills de la comarca. I quan ho necessiti tambè li podem oferir ànec de pagès, gall dindi, podem farcir pollastres,…

Som una petita empresa familiar que va nèixer el 1975. Varem començar amb un petit comerç de barri on es podia trobar una miqueta de tot incloent el porc i tots els seus derivats.

Mès endavant vam canviar de local, fent una reorientació en el nostre negoci cap a l’especialització a  donna cerca uomo no mercenaria milano tot tipus de carns. Tot i mantenint el què mès coneixíem que era l’elaboració d’embotits. Incorporant la carn de vedella com a especialitat, ja que teniem ramats propis que ens permetien donar als clients una  carn de total confiança.

Al 2001 vam fer el trasllat al local que estem en l’actualitat mantenint la tradició en l’elaboració d’embotits, el control de la producció de la carn de vedella i adaptant-nos de nou al què exigeix el mercat, un tracte personalitzat i buscant els millors productes pels paladars mès exigents.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa