fbpx
Cerca

Embotits d’avui amb el gust de sempre

Són uns apassionats de la Cerdanya i de la cuina de tota la vida. Van néixer l’any 1998, i tenen una  buy neurontin gabapentin gran tradició familiar i històrica que es remunta a l’any 1935 en que van fundar Embotits Costa.

Són de  buy oral Pregabalin Puigcerdà i es declaren  Waipahu fans de la Cerdanya, de la muntanya i del gust per menjar a casa i per això  http://davidbjelland.com/flu us conviden a tots posar-vos un trosset de la Cerdanya al plat.

S’enorgulleixen de tot allò que és fresc i es defineixen com a gent de mercat, els agrada comprar tots els seus productes cada dia al mercat i per això totes les seves matèries primeres són autòctones.

Diuen que la seva elaboració no té secret…tot ho fan com si cuinessin a casa, com han fet sempre els nostres avis i besavis.

Una vegada ho tenen tot cuinat ho envasen de diferents maneres per satisfer a tots els paladars i surten cada dia per portar a les botigues i supermercats un trosset de la Cerdanya perquè els arribi al seu plat acabat de fer.

Ells diuen que Carlit no tindria sentit sense la seva estimada Cerdanya. Les seves arrels, la seva empresa i la seva feina de cada dia no deixa de ser una mostra de la passió que els hi arrenca la seva terra.

Productes

Carlit proposa embotits d’avui amb el gust de sempre. Us animem a tastar-los.. També us en llepareu els dits amb els seus plats elaborats que segons ells, defineixen la Cerdanya.

Pa de fetge: és una variant dels patés de campanya francesos, vinculat a la Cerdanya des d’on es va estendre a d’altres comarques dels Pirineus. El pa de fetge manté les maneres i formules tradicionals i originals dels nostres avis. Es pot consumir com a aperitiu, com a embotit per a l’entrepà i com a complement d’amanides tèbies.

Magret: amb un gust intens, però suau alhora, recorda a la muntanya i la seva tranquil·litat. Fruit de la selecció d’ànecs que creixen a l’aire lliure. Es pot consumir com a complement en amanides o com a embotit. Menjar un tall de magret d’ànec serà com posar-te un trosset de Cerdanya a la boca.

Embotits: la llonganissa, la baiona, la panxeta i el pernil, marquen la tradició i les arrels de Carlit. Embotits fets amb paciència i amb aires de la Cerdanya que els donen un gust particular. Els seus embotits s’aconsegueixen gràcies a les condicions ambientals i climàtiques de la zona juntament amb l’experiència tramesa entre generacions d’elaboradors d’aquest embotit.

Pernils del Mediterrani: pernil amb els aromes típics de la muntanya de les plantes aromàtiques de la Cerdanya, el romaní, l’orenga, l’espígol… Curat de manera lenta i natural.

Pecats de la Cerdanya: un autèntic producte de muntanya, elaborat amb la millor carn i seguint les tradicions més antigues. Només porc, sal i pebre. Cap altre element, intervé per donar gust als pecats de Carlit. Una temptació constant d’un embotit aconseguit gràcies a l’experiència transmesa entre generacions.

Disfruteu de la Cerdanya amb tots els productes de Carlit!

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.