fbpx

Caramels elaborats amb mel

http://prestamix-france.fr/87-dtgf76973-chat-gay-gartuit.html Mas Buret és la 5a generació d’apicultors, empresa familiar ubicada a la masia Mas Buret. Tenen 300 arneres situades en diferents zones de les comarques del Penedès, l’Anoia i el Bages. També fan transhumància per anar al Montseny a buscar la mel del castanyer, els melats de l’alzina i a la Cerdanya per fer la mel d’alta muntanya.

Els seus valors són producte de proximitat, bon servei i bona relació qualitat-preu. Treballen de forma artesanal i, a la vegada, utilitzen els millors equipaments per a l’extracció, recol·lecció i envasat, amb la finalitat de garantir productes naturals de màxima qualitat.

click reference Mas Buret és una masia envoltada d’arbres: oliveres, ametllers, nesprers, pomeres, cirerers, pins… situada sota el massís de la Tossa, dins del terme de Santa Margarida de Montbui, entre els nuclis de Montbui i el Saió.

Caramels

Com són productors de mel, la majoria dels seus caramels estan elaborats amb aquest producte únic. En trobareu de mel, de mel i llimona, mel i pròpolis. Però també en fan de farigola.

Ara també elaboren caramels de farigola sense colorants:

“Com són productors de mel, la majoria dels seus caramels estan elaborats amb aquest producte únic. En trobareu de mel, de mel i llimona, mel i pròpolis. Però també en fan de farigola sense colorants. A part també  tenen moltes varietats: mel amb romaní, mel amb canyella, mel amb pròpolis sense sucre, mel i llimona sense sucre, eucaliptus sense sucre, mel amb ginseng, mel amb gengibre… Tots aquests caramels suavitzen la gola i ens fan la vida una mica més dolça.”

Sobre Mas Buret

La go now  mel Mas Buret és 100% mel del país. El procés d’elaboració és artesanal des de la recol·lecció fins l’envasament. Les ubicacions dels abellars estan pensades de forma que les abelles estiguin en paratges naturals on puguin recollir el millor nèctar.

Les seves mels més valorades són el romaní, l’alta muntanya, la milflors, el castanyer… A part de les mels, també fan l’extracte de pròpolis. El pròpolis també l’extrauen de les seves arnes.  Fan combinats amb productes apícoles com la mel-gelea, mel-pròpolis, mel-pol·len, mel-ginseng… molt apreciats pels seus clients. També tenen els caramels de mel, mel-pròpolis i mel-llimona amb una gran acceptació de grans i petits.

Podeu adquirir els seus productes a fruiteries, botigues alimentació o herboristeries (en la pàgina web podeu trobar les adreces). I si ho desitgeu, també podeu visitar la masia. Aquí podreu veure les abelles en el seu entorn natural, conèixer com collim la mel i degustar les diferents varietats de mels monoflorals.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa