fbpx
Cerca

Carnisseria-polleria des de 1910

https://reisriga.nl/1191-bph87424-caverta-online-purchase-in-india.html Sembla ser, que la casa de  buy Lyrica online from mexico Can Turret existia des de primers de segle, era propietat d’una família que portava com a cognom Robert.

west L’origen del motiu Turret cal cercar-lo en la casa nadiua de la dona d’en Pere Robert, que era de Can Torra, i coneguda com la Torreta, i per tant el marit fou conegut com en Torret. En extingir-se aquesta família, la casa fou a un fadristern, conegut com Joanet Piler.

Al cap d’unes quantes generacions, cap a l’any 1883, l’Isidre Alsina i la Elvira Sylvain van començar a criar porcs.

Un bon dia, cap al 1910, van tenir una gran idea, que a hores d’ara encara funciona. Aquesta idea va ser crear una polleria-carnisseria a Sant Feliu de Codines. El mateix any s’obria una botiga a la plaça de Sant Feliu.

A l’any 1936 la botiga de la plaça va canviar d’ubicació, traslladant-se a l’actual carrer Joan Maragall. Fins l’any 1998, que s’inaugura la nova i actual botiga al carrer Travessia.

L’any 2012 es comença a innovar creant bulls de diferents gustos i tres anys més tard, al 2015, es posa en marxa la pàgina web, futura botiga online. L’any 2018 amb el bull d’olla s’arriben als 80 bulls diferents.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.