fbpx
Cerca

Carnisseria-polleria des de 1910

Sembla ser, que la casa de Can Turret existia des de primers de segle, era propietat d’una família que portava com a cognom Robert. L’origen del motiu Turret cal cercar-lo en la casa nadiua de la dona d’en Pere Robert, que era de Can Torra, i coneguda com la Torreta, i per tant el marit fou conegut com en Torret. En extingir-se aquesta família, la casa fou a un fadristern, conegut com a Joanet Piler. Al cap d’unes quantes generacions, cap a l’any 1883, l’Isidre Alsina i l’Elvira Sylvain van començar a criar porcs.

Un bon dia, cap al 1910, van tenir una gran idea, que a hores d’ara encara funciona. Aquesta idea va ser crear una polleria-carnisseria a Sant Feliu de Codines. El mateix any s’obria una botiga a la plaça de Sant Feliu.A l’any 1936 la botiga de la plaça va canviar d’ubicació, traslladant-se a l’actual carrer Joan Maragall. Fins l’any 1998, que s’inaugura la nova i actual botiga al carrer Travessia.

L’any 2012 es comença a innovar creant bulls de diferents gustos i tres anys més tard, el 2015, es posa en marxa la pàgina web, futura botiga en línia. L’any 2018 amb el bull d’olla s’arriben als 80 bulls diferents. Cal destacar que Can Turret elabora ni més ni menys que més de 80 varietats de bull de tota mena.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!