Autèntica cuina tradicional catalana

El restaurant Can Tomàs troba els seus orígens a 1890, quan els avantpassats van adquirir el local i van obrir una botiga. L’any 1967 la Teresa, neboda dels propietaris inicials, amb el seu marit Tomàs, es van fer càrrec del negoci familiar i van pensar que seria bona idea complementar la botiga amb un petit bar. Ben aviat hi van afegir unes taules i va començar el restaurant.

En l’actualitat, la Teresa i el seu gendre Manel són els encarregats d’obrir a diari aquest local. A Can Tomàs estan especialitzats en cuina tradicional catalana i disposen de producció pròpia d’oli, fet que li dóna un valor afegit a la qualitat dels seus plats.

A la carta podreu trobar des de rostits, fins a carns a la brasa o amb salsa. Com a entrants podreu degustar els embotits de la comarca. Els plats protagonistes, però, són el civet de senglar, l’espatlla de xai al forn i la vedella amb bolets.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.