fbpx
Cerca

Carn de qualitat a la porta de casa teva

Can Mabres és una masia situada a Castellolí, comarca de l’Anoia, on han creat una explotació agropecuaria familiar destinada bàsicament a la cria i engreix de vedells.

A Can Mabres fan tot el cercle de producció, des de l’agricultura fins la ramaderia.  Treballen els camps per fer pastures durant la primavera i part d’estiu i sembren a la tardor per fer el ferratge (civada i raigràs), que és el menjar de les vaques i vedells durant els mesos d’hivern. La ramaderia segueix un sistema de criança natural. Les vaques (mares) sempre estan en règim extensiu, és a dir, pasturant pels camps i boscos. Els vedells són nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

També tenen un pla tècnic de gestió forestal per fer aclarides d’arbres selectives i podes de fins a 3 metres d’alçada. Això fa que el sol entri dins del bosc i creixi l’herba que serveix per pasturar les vaques. Amb aquest sistema de pastures aconsegueixen tenir el sotabosc net i menjar per les vaques, contribuint al manteniment del paissatge de la zona i ajudant a prevenir incendis forestals.

A la seva botiga online trobareu els seus productes, tant les carns com els elaborats. Disposen d’un servei a domicili que conserva la qualitat i la comoditat del consumidor. Si és una comanda a la província de Barcelona el transport és gratuït, si no, només val 7€. A més, disposen de diversos lots de productes que pots personalitzar al teu gust, per fer que el preu final sigui el més ajustat possible.

Productes

Tall

Per Can Mabres, la carn de vaca és molt especial, ja que es tracta d’un tipus de carn més engrasada i per l’edat de l’animal, es denomina “Carn vermella” o “Carn de Bou”, tot i que volen fer una breu explicació per corregir aquesta denominació de “Carn de Bou” i fer justicia a la “Carn de Vaca”. Aquest tipus de “Carn vermella” s’acostuma a consumir a restaurants especialitzats i va dirigida a consumidors que els hi agrada menjar carn més feta i madurada.

Els vedells són nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos. Quasi tots els animals són nascuts a l’explotació però per donar regularitat a les entregues que fan cada mes, a vegades compren vedells a altres explotacions on també neixen a l’ aire lliure, mamen i pasturen fins els sis mesos d’edat seguint el mateix sistema de cria que el de Can Mabres.

Els seus xais neixen i creixen a la seva finca, al costat de les seves mares, i s’alimenten principalment de llet materna i de pastures de la finca o camps de la vora, contribuint també a la neteja del sotabosc i a disminuir el risc d’incendis a la zona. Si utilitzen farratges i cereals, provenen de l’agricultura ecològica, i per tant són lliures d’adobs químics o pesticides.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!