fbpx
Cerca

Ingredients frescos, productes ecològics, artesania i tradició

http://powerguard.quibblecontent.co.uk/off-grid-systems/combined-heat-and-power-chp http://drryanchristensen.com/ventolin Can Garriga és una empresa familiar amb una llarga tradició en l’elaboració d’aliments. Mantenim els processos artesanals d’elaboració, rentem i tallem a mà els ingredients, i els cuinem lentament per aconseguir un sabor autènticament casolà. Hem conservat moltes de les receptes que ens han ensenyat, però també ens agrada evolucionar-les, incorporant nous ingredients, aconseguint uns sabors més autèntics i personals.

Els nostres productes són de la màxima qualitat, per aconseguir-ho tots els nostres productes són frescos, de temporada, ecològics certificats i sense conservants, alhora que ajudem a la preservació del medi ambient, del benestar i la salut dels nostres consumidors.

Els nostres ingredients provenen d’agricultors i productors locals que conreen mitjançant criteris ecològics, amb ells elaborem receptes tradicionals per aconseguir que els nostres productes siguin de la màxima qualitat, saludables i de proximitat.

Patés

La seva línia de  https://www.digimattsolutions.com/719-bph38416-sildalis-bestellen.html patés MARGOT ecològica es basa en 3 patés cremosos (fàcilment untables) amb base proteïnica (llavors de girasol), totalment vegans i en format de 110 grams.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.