Can Font
Plantar, recollir i menjar

Can Font és l’agromagatzem de Vic dedicat al món del camp, la terra i els seus fruits. També és una botiga d’alimentació natural i un magatzem on agricultors professionals i horticultors de cap de setmana hi troben tot allò que necessiten per tenir cura dels seus horts, jardins i animals.

Des de 1943

La primera llavor de Can Font la va plantar en Josep Font als anys 40. Des de Sant Bartomeu del Grau (Osona) es dedicava a comprar blat i patates als pagesos i els venia al major. També tenia un molí on feia pinso per animals que venia al mercat dels pagesos que es feia a la Plaça dels Màrtirs de Vic. Aleshores ja hi havia qui li demanava poder comprar patates en petites quantitats per consum domèstic. Qui li havia de dir que cinquanta anys més tard aquest inici de venda al detall acabaria convertint-se en una botiga!

Al ritme de la terra

A la primavera tenim flors, a l’estiu tomàquets i a la tardor carbasses. Només treballem amb productes de temporada. Tots acabats de collir i amb les seves propietats organolèptiques i nutritives intactes, perquè han arribat al nostre magatzem directes del pagès. I d’aquí a la teva taula.


La nostra botiga d’alimentació natural i de temporada ha crescut molt en els darrers anys. El que va començar com un racó amb quatre productes del camp s’ha convertit en un espai on clients que busquen aliments de proximitat i volen saber què mengen hi venen a buscar fruita, verdura, fruita seca, llegums, farines, arrossos, pastes, sals, sucres, cremes, làctics, olis, aigua, vins, licors… i altres productes que anem incorporant segons l’estació i les collites.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa