fbpx
Cerca

Gaudiu de la natura amb els nens al bellmig de la natura

Can Castellví és un restaurant-granja; un lloc ideal per a la família, a Collserola, a la natura perquè desconnectis, però prou a prop de Barcelona perquè puguis venir quan vulguis ràpidament. El fet d’estar el restaurant al costat de la granja converteix Can Castellví en un lloc ideal per venir amb els nens. Els petits gaudeixen de les activitats a l’aire lliure mentre els pares, si volen, poden dinar tranquil·lament gràcies al nostre servei de guarderia o bé fer la visita a la granja amb la canalla abans o després de menjar.

  • Visites concertades per a nens d’escoles i esplais en la nostra granja.
  • Festes d’aniversari amb monitors, grups de pares o amics per visitar la granja.
  • Restaurant on esmorzar a l’hivern al caliu del foc o a la terrassa quan el temps hi convida, esmorzars, dinars i sopars a la fresca a l’estiu, carta i menús tancats per a grups.
  • Comercialització de venta de llenya i carbó per a particulars, hostaleria i industria.
  • Servei de guarderia per a nenes a partir de 3 anys. Menja tranquil·lament mentres la canalla juga i aprén amb els monitors i animals de granja.
  • A més d’estar amb els animlas de la granja, podeu fer passejos amb poni i cavall per descobrir el plaer de muntar aquests fantàstics animals.
  • Els més menust es divertiran a l’aire lliure tot descobrint els misteris del jardí encantat!

El restaurant

El nostre restaurant va ser construït l’any 1969 com un petit restaurant bar per tenir-hi un punt de trobada i un refugi al voltant de la granja de Can Castellví, a Collserola.

Per esmorzar o prendre unes tapes obrim el bar “les tres Olles” amb la seva antiga bora del foc on es pot esmorzar de forquilla o d’entrepà, a mes d’una varietat de tapes( Cargols, callos, truites de patata, mandonguilles, chocos…).

Gràcies a la qualitat dels aliments, cada dia són més nombrosos els nostres clients, destacant especialment aquells qui venen per gaudir d’un restaurant on poder anar-hi amb nens. Tenim, a més, l’ambient que contrasta la qualitat dels plats; la curta però seleccionada carta de vins; i el lloc, acollidor i senzill, al peu mateix de la riera de Vallvidrera, envoltat d’un bosc de ribera on a l’estiu es respira frescor i dins dels seus menjadors a l’hivern un confortable clima.

Actualment Can Castellví ofereix una carta per triar (amanides, plats de carn, bacallà, paelles… sense oblidar la tradicional carn a la brasa i la selecta rebosteria). També hem incorporat uns menús tancats per a grups. I les calçotades i els calçots que al hivern no poden faltar.

 CARTA

Aquesta consta de plats o Menú de cap de setmana :

Menú de Calçotades

Dinars i sopars d’empresa o per grups

MENÚ DIARI

A triar entre:

Quatre plats de primer.

Quatre plats de segon.

(a partir de dues persones es pot elegir paella)

Postres

Pa, beguda(aigua, vi o gasosa) i cafè

(També oferim menú infantil)

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!