Can Carbó neix el 1991 amb la idea d’oferir un negoci artesà al poble i per al poble. La idea de crear una pastisseria, forn de pa i cafeteria surt de l’enginyós cap d’en Josep Maria Clua i la Miriam Pujol, els seus fundadors, creadors i propietaris. Els dos, van imaginar una gran fàbrica de dolços que finalment es va fer realitat.

Amb aquesta iniciativa sorgeix la primera botiga de Can Carbó, que se situa en el seu propi barri: el barri de Can Carbó, d’aquí el nom. Aquest barri era on hi havia tots els camps de pagès de l’avi de Miriam Pujol. Es troba a la Plaça Lluís Companys nº4.

En els seus inicis, darrere de la pastisseria es trobava l’obrador i les oficines, però a causa de problemes d’espai i que el negoci anava creixent any rere any, es va haver de traslladar a una nau industrial que es troba a la sortida de Lloret de Mar en direcció Vidreres.

L’any 2010, gràcies a la seva constància, el negoci es va ampliar i es va poder obrir una altra pastisseria. Està al centre de Lloret de Mar davant de l’església i es tracta d’una pastisseria- degustació que segueix la nostra estètica i els nostres valors. Disposa d’una terrassa a l’exterior per poder gaudir de les bones temperatures que trobem a la Costa Brava.

Finalment, l’estiu del 2014 s’ha obert una altra part dins la pastisseria del centre. Es diu Sa Carbonera i és una proposta gastronòmica, fresca i jove que ofereix tapes, montaditos i plats calents per dinar o sopar.“Escull una feina que t’agradi i mai més hauràs de treballar”

L’equip de Can Carbó vol oferir als seus clients un producte artesà, casolà, de bona qualitat i fet amb ingredients totalment naturals relacionats amb el pa, la brioixeria i la pastisseria, oferint una gran varietat de productes.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa