fbpx
Cerca

Cal Valls és una empresa familiar que va néixer l’any 1978 per dedicar-se a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic però també segueixen venent verdures i hortalisses dels seus camps.

Estem ubicats a Vilanova de Bellpuig, a Lleida, on la natura ha estat part fonamental de la vida de Manuel Valls i Sanfeliu, el fundador de Cal Valls. Sobre aquesta base naturista, l’empresa s’ha centrat, des dels inicis, en l’agricultura ecològica.

A principis de la dècada dels 80, els intents de comercialitzar productes horto-fructícoles d’agricultura en fresc no van tenir gaire èxit, de manera que es va reorientar l’objectiu de l’empresa cap a l’elaboració de conserves, una elaboració que ja es feia per l’autoconsum de la família.

L’elaboració de conserves es va anar adaptant a les necessitats del moment, sempre conservant l’esperit ecològic i de producte artesà. La nostra producció agrícola és íntegrament ecològica i treballem amb molta cura per tal de garantir la màxima qualitat dels nostres productes.

Avui dia, Cal Valls s’estructura en tres àrees:

–      La producció agrícola, on cultivem tomàquets, pebrots, patates, cebes… –      L’elaboració dels productes cultivats a les nostres finques. –      La comercialització dels nostres productes i molts altres: espàrrecs, codonyac, etc. Tots de la nostra terra.

 
  • Naturata (sucre, cafè de cereals, xocolata, paté vegetal, …)
  • Spielberger (farina, corn flakes, mueslis,…)
  • Beutelsbacher (sucs de fruites i verdures)
  • Eos (sucs de fruites i verdures)
  • Holle (alimentació infantil)
  • Castaño (pastes de blat dur, espelta, arròs, …)
  • Serpiente Verde (espècies i sopes deshidratades)

La producció agrícola pròpia és integrament ecològica i fa uns anys que apliquem, també, les técniques de l´agricultura ecològica biodinàmica

Actualment elaborem més de 50 productes amb un volum superior a 1,5 millions de quilos de matèria primera. Podeu trobar els nostres productes a la nostra botiga online. Respecte a les matèries primeres i productes elaborats ecològics comprats a altres empreses, la nostra política és intentar conèixer lorigen dels productes i de les persones que els manipulen, així com controlar que el producte vagi sempre acompanyat dels certificats i els volants que garanteixen la producció i elaboració d´acord amb les normatives de l’agricultura ecològica.

La totalitat del residu orgànic que produeix l’empresa es destina al compostatge i posterior adobament de les finques.

El reconeixement de l’agricultura ecològica per part dels estaments oficials s’inicia als anys 80, després d’una tasca a nivell individual i associativa per part dels agricultors i elaboradors d´aquest tipus de productes en la qual sempre hi hem estat involucrats. Al crear-se el registre, a l’àmbit espanyol, de finques en les que es practicava l’agricultura ecològica fou concedit el número 1 a les finques de Manuel Valls.

Posteriorment es transferiren les competències als governs autonòmics i actualment el control l´exerceix el C.C.P.A.E. ( Consell Català de la Producció Agrària Ecològica)

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!