fbpx
Cerca

Oli ecològic amb sabor i intensitat d’una excel·lent qualitat

Cal Sileta som una petita empresa familiar ubicada a Vallbona de les Monges dedicada plenament a l’agricultura i a la ramaderia d’ovelles. Produïm en harmonia amb el nostre entorn i els recursos naturals. Oferim productes de qualitat, ecològics i de proximitat. Produint de manera sostenible promovem la conservació del sòl, els recursos hidràulics, animals i vegetals.

A Cal Sileta oferim oli d’oliva arbequina verge extra i ecològic de gran qualitat, provinent d’olivers arbequins centenaris dels marges de secà de la Vall del Corb. Seguim els principis de l’agricultura ecològica i biodinàmica amb el nostre ramat com a ajudant. Fem la collita del fruit en el seu moment òptim i obtenim l’oli mitjançant procediments d’extracció en fred per garantir que el producte mantingui totes les seves propietats.

L’oli de Cal Sileta és un oli amb caràcter, ecològic i biodinàmic, amb un sabor intens i concentrat propi de les arbequines de les terres de secà.

Oli verd

L’oli verd s’obté de les primeres olives collides a l’octubre, moment en què l’oliva ens ofereix les seves millors propietats.

S’aconsegueix la màxima quantitat de polifenols, que són els antioxidants naturals de l’oli d’oliva, responsables del seu toc amarg i picant. Un dels polifenols més importants que aconseguim fent oli verd és l’oleocanthal, que és un compost orgànic natural. L’oleocanthal conté característiques antioxidants i antiinflamatòries.

El podreu trobar en una gran varietat d’envasos a la seva botiga online.

També trobareu carn de xai de cria natural de qualitat.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!