fbpx
Cerca

Oli ecològic amb sabor i intensitat d’una excel·lent qualitat

resistlessly Cal Sileta som una petita empresa familiar ubicada a Vallbona de les Monges dedicada plenament a l’agricultura i a la ramaderia d’ovelles. Produïm en harmonia amb el nostre entorn i els recursos naturals. Oferim productes de qualitat, ecològics i de proximitat. Produint de manera sostenible promovem la conservació del sòl, els recursos hidràulics, animals i vegetals.

A Cal Sileta oferim  buy viramune online europe oli d’oliva arbequina verge extra i ecològic de gran qualitat, provinent d’olivers arbequins centenaris dels marges de secà de la Vall del Corb. Seguim els principis de l’ Pregabalin to buy uk agricultura ecològica i biodinàmica amb el nostre ramat com a ajudant. Fem la collita del fruit en el seu moment òptim i obtenim l’oli mitjançant procediments d’extracció en fred per garantir que el producte mantingui totes les seves propietats.

order Pregabalin online uk L’oli de Cal Sileta és un oli amb caràcter, ecològic i biodinàmic, amb un sabor intens i concentrat propi de les arbequines de les terres de secà.

Oli verd

L’oli verd s’obté de les primeres olives collides a l’octubre, moment en què l’oliva ens ofereix les seves millors propietats.

S’aconsegueix la màxima quantitat de polifenols, que són els antioxidants naturals de l’oli d’oliva, responsables del seu toc amarg i picant. Un dels polifenols més importants que aconseguim fent oli verd és l’oleocanthal, que és un compost orgànic natural. L’oleocanthal conté característiques antioxidants i antiinflamatòries.

El podreu trobar en una gran varietat d’envasos a la seva  botiga online.

També trobareu carn de xai de cria natural de qualitat.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.