Carn de xai de cria natural

Cal Sileta som una petita empresa familiar ubicada a Vallbona de les Monges dedicada plenament a l’agricultura i a la ramaderia d’ovelles. Produïm en harmonia amb el nostre entorn i els recursos naturals. Oferim productes de qualitat, ecològics i de proximitat. Produint de manera sostenible promovem la conservació del sòl, els recursos hidràulics, animals i vegetals.

A Cal Sileta tenim un ramat de 450 ovelles i vetllem pel seu benestar durant tot el seu cicle de vida. Els nostres xais estan alletats per la seva mare fins als últims dies.

Sortim a pasturar amb el ramat cada dia i el nostre sistema de pastura proporciona una alimentació molt natural als nostres xais, basada en herbes silvestres i cereals de les nostres terres. L’alimentació acaba essent molt variada i equilibrada per la seva estacionalitat. A l’estiu s’alimenten dels cereals i el rostoll i per la primavera i tardor dels ametllers i olivers.

Amb el nostre sistema de criança molt natural i amb una pastura per grans extensions aconseguim una carn de gran qualitat, tendra i gustosa.

Encomana la carn

Compra directa i de proximitat de la nostra carn de xai, entra al web i encomana-la! Deixa’ns les teves dades, indicans si vols comprar un xai sencer o mig i com vols que et preparem els talls, ho deixarem a punt per recollir a la botiga o t’ho portem (venda de proximitat*).

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa