fbpx
Cerca

Cafès i tes de qualitat

http://thehistoryhacker.com/2013/08/14/the-civil-war-a-lecture-part-one/?replytocom=948 Cafès Gener és una empresa familiar on la seva filosofia s’ha basat sempre en mantenir un creixement pausat però constant i la passió per oferir uns cafès de bona qualitat.

Història

Cafès Gener neix als voltants de 1950, quan Ton Viñas, propietari de l’establiment Cafè Colón de Cardona, va mostrar els secrets de torrar cafè a Josep, “el Bonany”, nascut a la pagesia propera al poble.
Aquell fet va despertar en Josep una curiositat inusitada per aquest producte i veient les seves possibilitats al mercat, començà a explorar aquest món. Persona lluitadora, de caràcter afable i generós, sense deixar les seves ocupacions al sector ramader, aviat es va fer un nom dins la comarca, no sense molt de treball i esforç ajudat en tot moment, per descomptat, per la seva dona, la Fina.

L’any 2000 es va produir un salt qualitatiu i quantitatiu important en ampliar les instal·lacions, fins aquell moment ubicades dins les muralles de Cardona, en crear una nova planta al polígon industrial, renovant i modernitzant al mateix temps tot el procés d’emmagatzematge, torrat i envasat del cafè.

Fàbrica i Magatzem

El cafè és emmagatzemat en un espai amb la temperatura i humitat controlada, per a la seva perfecte conservació. Un cop surt del magatzem, després d’un procés de neteja d’impureses, es carrega a cada una de les 16 sitges prèvies al procés de torrat. Cada sitge contindrà un origen diferent. Dues màquines de gran capacitat per torrada, controlades en tot moment informàticament, realitzen el procés més delicat i important de tots. Un cop torrat i emmagatzemat de nou a una de les sitges de cafè torrat, trobem tres línies d’envasat per cafè en gra o mòlt i tres línies per envasat en format monodosi.

Aula de formació, és on els nostres especialistes mostraran als nostres clients tots els secrets del cafè, fins a convertir-los en autèntics baristes.

Àrea taller, és on es reparen i es posen a punt les cafeteres amb els paràmetres idonis per al nostre punt de torrat.

TIPUS DE CAFÈS

http://advanceddentalmn.com/https://advanceddentalmn.com/general-family-dentistry/dental-implants/ 1. CAFÈ D’ORIGEN: Es tracta de cafès que pertanyen a una finca concreta o a cooperatives cafetaleres d’una regió determinada i que torrem sols. Això ens permet fer una valoració per separat de cada cafè, definir les millors qualitats de cadascun i com podríem realitzar després una bona combinació entre ells.Van destinats a botigues especialitzades o cafeteries que vulguin diferenciar-se del mercat habitual, donant un producte d’alta gama.
Pots descobrir els orígens d’aquest tipus de cafè aquí. 

http://newpotatoboxes.co.uk/uncategorized/new-operations-director-agricultural-division/ 2. BLENDS: Gamma de cafès escollida per encabir les sensibilitats més habituals del sector tant professional com domèstic, especialment dissenyats per a cada necessitat del mercat.

 • BLEND ARÀBICA
 • BLEND NATURAL
 • BLEND ESTÀNDARD
 • BLEND DESCAFEÏNAT
 • BLEND PREMIUM ARÀBICA BONANY
 • BLEND ECOLÒGIC
 • BLEND RAINFOREST

3. MONODOSIS: El cafè en monodosi ja ve preparat amb el punt de molturació ideal per fer un expresso. Conté entre 7 i 8 grs de cafè embolicat i perfectament premsat en paper de filtre. El seu principal avantatge és que en anar cada cafè envasat de manera individual i en atmosfera controlada, aquest es manté perfectament fresc durant mesos fins al moment de l’extracció i que és molt més net que qualsevol dels altres sistemes, ja que pràcticament no requereix neteja després de fer el cafè.

TIPUS DE TES

 1. Te blanc: Ofereix nombrosos beneficis per a la salut com: es antioxidant, ajuda a reduir els greixos i el colesterol, és anticancerigen i ajuda a prevenir les malalties cardiovasculars.
 2. Te groc: És digestiu, depuratiu, antioxidant, anticancerigen. Ajuda a prevenir el colesterol, els problemes cardiovasculars, la caries i els problemes bucals.
 3. Te negre: Té propietats antioxidants, digestives i diürètiques.
 4. Te verd:  És un dels tes més populars d’Orient i un dels més beneficiosos per a la salut. És diürètic, antioxidant, preveu l’envelliment, ajuda a reduir els greixos i el colesterol, té propietats anticancerígenes i reforça el sistema immunològic.
 5. Te vermell: Té moltes propietats per a la salut. És digestiu, ajuda a eliminar els greixos i el colesterol i ajuda a protegir el sistema immunitari.
 6. Te Oolong: Té propietats digestives, depuratives i antioxidants. Ajuda a prevenir el colesterol i els problemes cardiovasculars.
 7. Rooibos: Es coneix també amb el nom de te de la son. És digestiu, antioxidant, diürètic, relaxant, ajuda a disminuir greixos i a reforçar el sistema immunitari.
 8. Infusions fruitals: Barreja de fruites deshidratades. Són diürètiques, relaxants i reforcen el sistema immunitari.
 1. Herbes: 
  1. Camamilla: Especialitat selecta amb alt contingut d’olis. Infusió forta d’un groc intens. Afavoreix la digestió.
  2. Menta poliol: Autèntica infusió de poniol. És una beguda aromàtica i fresca. Reguladora de l’aparell digestiu.
  3. Til·la: Infusió relaxant i digestiva amb una aroma subtil, agradable i delicada.
  4. Tarongina amb Mª Lluïsa: D’infusió clara i suau en boca. Deixa un lleu regust de llimona. S’utilitza com a tònic relaxant del sistema nerviós i afavoreix la digestió.
  5. Equinàcia amb timó: Infusió amb alt contingut d’olis. Beguda que reforça el sistema immunitari.
  6. Bon dia: Fulles de sàlvia, timó i menta piperita fan d’aquesta infusió una beguda intensa, tonificant i depurativa  que prepara el cos per començar el dia.
  7. Bon profit: Camamilla, marialluïsa, menta piperita i anís es combinen per fer una infusió agradable que ajuda a fer la digestió.
  8. Bona nit: Tarongina, camamilla i passiflora originen una suau infusió que ajuda a descansar i a relaxar-nos.Cafè Verd: El cafè verd pren cada vegada més volada a causa de les seves propietats diürètiques i reguladores de sucres i al fet que permet cremar greixos degut a un alt contingut en àcid clorogènic. És, sens dubte, una de les millors maneres de perdre pes i ajudar a mantenir-lo

Cafè Verd: El cafè verd pren cada vegada més volada a causa de les seves propietats diürètiques i reguladores de sucres i al fet que permet cremar greixos degut a un alt contingut en àcid clorogènic. És, sens dubte, una de les millors maneres de perdre pes i ajudar a mantenir-lo.

Cafè Gener  disposa d’una botiga propia on el consumidor final pot comprar qualsevol dels seus productes.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.