fbpx
Cerca

Pizzes artesanals de primeríssima qualitat

La família de Queso Perfecto ha tingut una llarga vinculació amb la llet i el formatge ja que tenim ramaderia pròpia. Però va ser a partir de l’any 2000 quan decidim apropar a tothom els boníssims formatges que havíem estat gaudint a casa.

El gran acolliment que van tenir els nostres primers formatges ens va fer augmentar la varietat i incorporar les pizzes artesanes, amb els nostres formatges i altres ingredients totalment naturals, la qual cosa les fa delicioses.

Elaboració de pizzes artesanes

Preparem les nostres pizzes tenint en compte els principis de l’elaboració artesanal: productes de primeríssima qualitat i naturals, elaboració tradicional de la massa i combinació refinada dels ingredients.

Tot això sense utilitzar cap tipus de conservant ni additiu, per aconseguir així pizzes del nivell de les cuinades en els millors forns italians però amb el valor afegit que aporta la integració del Queso Perfecto.

Varietats de pizzes artesanes

Elaborem pizzes artesanes que s’adapten a tots els gustos, volem que cada persona trobi la seva, aquesta que té en el seu cap quan imagina una pizza boníssima que vol gaudir sense sortir de casa.

Entre les nostres 13 varietats existeixen opcions com l’Escalivada, apta per a vegetarians o unes altres d’autor com la de Sobrassada. Segur que trobeu la vostra.

També elaboren formatges i el licor de formatge Vega Dania.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!