L’any 1982 va néixer a Granollers una petita empresa embotelladora de vins de taula, de la ma d’Esteve Pascal.  Eren temps en els que vins a granel i garrafes de vi estaven a l’ordre del dia.

Poc després, l’empresa comença a embotellar vi de taula de qualitat en format d’ampolla, primer en ampolles de 1 litre i finalment en ampolles de 0,75 cl. Aquests vins eren i són encara actualment destinats al sector de l’hosteleria.

             L’any 1993 Las Tinas va obrir una petita botiga especialitzada en la venda de vins a granel, que amb el temps s’ha anat convertint amb un establiment on es poden trobar vins, caves i licors de totes marques i procedències. Paral·lelament l’activitat envasadora de vins de taula no s’ha deixat de fer mai, encara que l’externelització d’algunes lineas d’embotellats s’hagin dut a fer a la Rioja o a Tarragona.

     Actualment l’empresa es troba en un procés de renovació tan pel que fa als seus embotellats com pel que fa a les seves instal·lacions.

     Recentment durant els anys 2008 i 2009 l’empresa ha desenvolupat una important reforma en el seu local, fent pràcticament tot el celler nou.

   La sortida actual que té el vi de taula radica en la qualitat. Aquest serà doncs, el camí que seguirà l’empresa pel que fa a la seva linea d’embotellats. Per altre banda l’empresa té previst modernitzar i actualitzar encara més la seva botiga especialitzada, amb noves referències, organitzant cursos de cata, promovent el consum del vi amb més serveis, etc,…

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa