fbpx
Cerca

La Formatgeria del Lluçanés

Betara neix a la dècada dels 90 quan la família Berengueras, dedicada a la vida de pagès i coneixedora del món rural, va decidir comercialitzar productes catalans.

La nostra activitat es realitza en un entorn de vegetació, bellesa, tranquil·litat i ramaderia: el Lluçanès. Una zona envoltada de muntanyes com el Pedraforca i el Cadí-Moixeró.

En aquest entorn, elaborem els nostres formatges, derivats de llet de primera qualitat. Respectem cada procés d’elaboració per tal d’aconseguir un producte exemplar. Respectem el temps de fermentació de cada tipus de producte i vetllem per obtenir les condicions òptimes de temperatura i humitat durant el procés de maduració. Aquesta dedicació fa que els nostres productes tinguin unes propietats úniques i específiques fruit de l’elaboració artesana.

Fem formatges d’ovella, cabra i vaca, madurats amb l’aire dels Pirineus i elaborats de manera artesanal. També produïm formatge fresc, mató i iogurts.

Tres anys enrere, vam obtenir el distintiu de productes ecològics artesanals, és a dir, els nostres productes s’elaboren a partir de bestiar etiquetat com a ecològic.

Recentment Smart Gourmet Wine & Fine Foods Social Media ha elaborat el medaller dels formatgers catalans al World Cheese Awards del 2009 al 2016. Formatges Betara encapçala el podi amb 21 guardons.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!