fbpx
Cerca

Beure aigua de manera sostenible

Artic Water ofereix aigua filtrada i equilibrada de la millor qualitat, lliure d’impureses. Ideal per solucionar la gestió de l’estoc, eliminar els intermediaris que encareixen l’aigua i col·laborar amb la sostenibilitat del planeta perquè l’impacte en el teu entorn i al planeta és menor.

Aquest és el significat d’Artic, simply water.

Ens importa la sostenibilitat i el medi ambient

Disposem d’equips exclusius i de màxima qualitat. Gràcies a les tecnologies més avançades de refrigeració i refredament, els nostres equips subministren aigua freda, natural i amb ga . Els nostres sistemes de filtració converteixen l’aigua de la xarxa en un producte gourmet de màxima qualitat i de proximitat.

Servida a l’instant quan la demanes en envasos exclusius de vidre reutilitzables. Gaudeix d’una aigua lliure de substàncies, olors i sabors respectuosa amb el medi ambient i que contribueix directament amb la sostenibilitat del nostre planeta.

Perquè pensem en el teu negoci: estalvia en costos de compra, temps i espai d’emmagatzematge. T’assessorarem i oferirem el tipus de servei i contracte que millor s’adapti a les teves necessitats.

Un servei d’assistència format per tècnics especialitzats que s’encarreguen de la instal·lació i manteniment dels teus equips amb un servei complet els 365 dies de l’any.

Solucions a mida

  • Restauració
    Restaurants ecofriendly, menús, cartes, solucions per als teus treballadors, cuines, …
  • Hotels
    Tot inclòs, bufets, restaurants, servei d’habitacions, …
  • Altres
    Oficines, esdeveniments, vendings, particulars, …

A més, estem presents en tots els processos, des de la consulta a la comanda i des de l’enviament fins a la posada en marxa

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.