restaurant-canonge-sala

El Canonge, cuina d´il·lusions

El Restaurant Canonge neix d’un projecte de la Fundació Ampans per crear oportunitats d’inserció laboral i reconeixement social a les persones amb discapacitat intel·lectual, persones que han estat formades en serveis d’hostaleria i cuina i que porten a terme la seva tasca amb professionalitat i entusiasme.

El Canonge és un restaurant confortable, acollidor i versàtil, situat al centre de Manresa, en zona comercial i a prop del Kursaal. Compta amb espais reservats, per a grups o per organitzar festes. Us deixen l’espai perquè el decoreu al vostre gust i pugueu personalitzar les vostres celebracions. Espai ideal també per a reunions de treball. També teniu la possibilitat de fer ús de l’obrador per a tallers o esdeveniments privats. L’obectiu és que al Canonge hi estigueu com a casa.

canonge-canelons

A la seva carta hi trobareu plats tradicionals elaborats amb productes de proximitat i, també, plats apadrinats per reconeguts noms de la cuina del nostre país que col·laboren amb el seu projecte. Disposen d’un obrador propi on elaboren artesanalment les postres perquè gaudiu fins al final de les seves creacions. Formen part dels restaurants amb D.O. Pla de Bages, amb una presència especial dels productes d’Urpina, la finca de Sant Salvador de Guardiola, on AMPANS desenvolupa un projecte agrosocial (producció de vins d’Urpina i elaboració de formatges Muntanyola). Trobareu menú diari, de dilluns a divendres, i menú cap de setmana dijous, divendres (vespre) i dissabte (migdia i vespre).

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa