Som un d’aquests comerços propers, on prima l’atenció i el servei al client i on la qualitat es troba sempre present, a cada producte del gènere que venem.

A les nostres xarcuteries a Terrassa i Rubí el client és el primer, la seva satisfacció amb cada compra ens ha permès consolidar-nos, per créixer i millorar, amb l’obertura de noves botigues d’alimentació, carnisseries i xarcuteries a Terrassa i Rubí.

A Alba Xarcuteries trobaràs conserves de primera, carn de vedella, pollastre, porc, bou, carn per esdeveniments i xarcuteria, amb pernils 5J, pernils Durop o formatges de les principals denominacions d’origen, a escala nacional i internacional.

Confia en Alba Xarcuteries per emportar-te la millor qualitat a la teva taula. A les nostres xarcuteries a Terrassa i Rubí venem carn d’una acurada selecció de ramaderies nacionals de prestigi i podràs comprar hamburgueses, salsitxes o botifarra de fabricació pròpia artesanal.

Hamburgueses, salsitxes i botifarra de fabricació artesanal

Si ets un establiment hostaler de la zona i busques oferir un gènere sempre fresc, truca’ns. Podem apropar-nos i deixar-te la mercaderia per a que no hagis de desatendre el teu negoci.

El servei de lliurament a domicili està subjecte a una comanda mínima de 50€, per tota classe de clients.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa