fbpx
Cerca

La Cooperativa de Falset-Marçà (DO Montsant) és el resultat de la fusió entre les cooperatives de Marçà i de Falset, dos pobles veïns separats tan sols per 3 kilòmetres de carretera, a la part meridional de la comarca del Priorat. La producció de vins i olis de qualitat és la nostra principal activitat.

Fa més de cent anys (el 1912, concretament) que Marçà va veure nèixer el seu primer sindicat, mentre que a Falset l’origen de la cooperativa cal situar-lo cinc anys més tard, el 1917.

La fusió de les dues cooperatives locals té data del 1999.

Elaboradors de 750.000 ampolles de vi a l’any i exportadors a més d’una trentena de països, les xifres actuals poca cosa tenen a veure amb les dels origens, a principi del segle XX.

Tot ha canviat molt en un centenar d’anys, i els esforços en innovació han estat immensos. La cooperativa, a dia d’avui, segueix innovant, cosa que no vol dir que no se sigui respectuós amb la tradició.

De fet, malgrat el pas dels anys, l’objectiu bàsic de la cooperativa és el mateix des de fa un segle: “esmerar la elaboración y mejora de productos del cultivo”, segons deien els primers estatuts.

És així de simple: fer les coses bé segueix sent la nostra principal raó de ser.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!