fbpx
Cerca

Adartia som una botiga de productes naturals situada a Palafrugell, molt a prop de la Costa Brava (Girona). Us oferim productes de dietètica, de cosmètica, per a esportistes i també d’alimentació bio.

Treballem amb marques de màxima qualitat amb la finalitat d’oferir un ventall de possibilitats perquè pugueu posar a prova tots els nostres productes i, a més a més, a Adartia disposeu d’un assessorament personalitzat en totes les seccions perquè trobeu allò que esteu buscant.

Adartia destaca perquè hi podeu trobar:
Assessorament personalitzat
Alimentació
bioHerboristeria – Dietètica
Herbes i tes
Suplementació esportiva
Cosmètica natural
Productes per a celíacs
Essències i aromes
Productes per a nadons
Llibres – Música
Productes de neteja ecològics

A Adartia formem part de Bioconsum, però sabeu què és?
  • Som un grup de botigues d’herbodietètica i alimentació ecològica que des del 1998 col·laborem, compartim visions i experiències, sumem forces i aprofitem sinèrgies.  Visit This Link Compartim per competir
  • La missió de Bioconsum és millorar la competitivitat i rendibilitat dels negocis i botigues que en formen part, amb una visió que vol anar més enllà del curt termini i que parteix sempre del client final. Per fer-ho, el grup s’ha dotat d’una estructura professional que assumeix funcions i desenvolupa serveis que han de permetre reduir costos operatius, disposar de serveis comuns més eficients i augmentar les vendes.  high-mindedly Som nutrients per al teu negoci
  • Som botigues que volem aprofitar allò que ens uneix per poder millorar els nostres negocis mantenint la riquesa de la nostra diversitat. Mantenim la independència de cada botiga i actuem per convenciment.  buy apo prednisone Units, donem força a la diversitat. Aquest és el repte, ser generosos per compartir i adaptar-nos al grup quan cal i simultàniament fomentar la singularitat individual. Això permet donar millor resposta als reptes econòmics, sectorials i socials del moment.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.