De vegades els somnis es compleixen. No per casualitat, sinó per esforç i un gran treball. 2devins és el projecte dels bessons Morón. Manu i Patxi volien ser cuiners des de ben petits, i després de formar-se i treballar en diversos restaurants, es van unir i van muntar un restaurant propi, al Prat de Llobregat, el seu somni.
En el camí els acompanyen els xefs, Iván i Carles, que junts ideen, creen, renoven plats i mai s’avorreixen. Tant els germans com els xefs s’han format a l’Escola d’hostaleria de Barcelona, un valor afegit a aquest particular somni. Després de més de 10 anys, 2devins creix en instal·lacions, innovació i en la millora de plats i la seva qualitat, amb una cuina més elaborada. De mercat, creativa, on el secret és un bon producte.
“De plats una mica més tradicionals a altres innovadors, amb un punt divertit i creatiu que ens encanta”. És possible que si tornes no trobis el mateix, “no destaquem plats en particular, no ens encasellem, donem la volta a les receptes, amb suggeriments”.