Xocolata tradicional i artesana de Tortosa des del 1941

El Xocolate CREO es produeix a la Fàbrica-Museu de Tortosa seguint la recepta original de 1941. De forma artesanal, autèntica i amb la cura de mestres xocolaters. Peça a peça i amb els millors ingredients. Com ens van ensenyar els nostres avis. També tenen diferents varietats de cafè torrat artesanalment.

historia-creo

Aquesta xocolata està elaborada de forma totalment artesana seguint la tradició provinent dels antics xocolaters. La base d’aquest producte tortosí és el cacau pur, la farina d’arròs del Delta de l’Ebre i de panís, mantega de cacau, sucre i aroma de canyella i vainilla. La pastilla de xocolata es presenta en rajoles gruixudes dividides en 12 o 24 quadres, cadascun d’aquest representa la meitat d’una unça catalana. La unça era l’antic sistema català de mesurar el pes i equival a 33,33 grams. Les rajoles dividides en 12 quadres equivalen a la lliura Catalana, aquesta equival a 400 grams.

Es tracta d’una xocolata amb un aspecte i tacte més rústica, molt diferent de la xocolata fina i amb un intens sabor a cacau. Actualment les xocolates CREO han obtingut el segell com a aliment apte per a celíacs, per a intolerants a la lactosa i per a al·lèrgics als fruits secs.

creo-xocolata-caracteristiques

 

Xocolata

Xocolata a la pedra amb vainilla

CREO-detall-vainilla

Xocolata artesana a la pedra elaborada amb molta cura pel nostre mestre xocolater i seguint la mateixa fórmula que els nostres avantpassats. Té una textura rústica granulada que permet mantenir l’autenticitat i intensitat del sabor del cacau amb un lleuger toc de vainilla. El xocolate que ens donava la iaia.

 

Xocolata a la pedra amb canyella

CREO-detall-canyella

Xocolata artesana a la pedra elaborada amb molta cura pel nostre mestre xocolater i seguint la mateixa fórmula que els nostres avantpassats. Té una textura rústica granulada que permet mantenir l’autenticitat i intensitat del sabor del cacau amb un lleuger toc de canyella. El xocolate que ens donava la iaia.

 

Xocolata a la pedra refinada amb vainilla

CREO-detall-refinat-vainilla

Xocolata artesana a la pedra elaborada amb molta cura pel nostre mestre xocolater seguint la mateixa fórmula que els nostres avantpassats. Hem creat una xocolata de textura fina amb un toc rústic que recorda a el sabor del cacau amb un lleuger fons de vainilla. El xocolate que ens donava la iaia.

 

Xocolata a la pedra refinada amb canyella

CREO-detall-refinat-canyella

Xocolata artesana a la pedra elaborada amb molta cura pel nostre mestre xocolater seguint la mateixa fórmula que els nostres avantpassats. Hem creat una xocolata de textura fina amb un toc rústic que recorda a el sabor del cacau amb un lleuger fons de canyella. El xocolate que ens donava la iaia.

 

Xocolata en pols

Aquesta xocolata està pensada per fer-se a la tassa, per rebosteria o salses.

Xocolata a la pedra ratllada amb vainilla

CREO-rallat-vainilla

 

Xocolata a la pedra ratllada amb canyella

CREO-rallat-canyella

 

Visita guiada a la fàbrica

  • Visites mínim 8 persones.
  • Dissabtes a les 10:30 o a les 12:00 h.
  • Preu: 6 euros
  • Menors de 6 anys, gratuït / Durada: 1 hora / 1 rajola de xocolata de regal / 2 degustacions de xocolata
  • Per grups nombrosos es poden posar en contacte per email: expo@xococreo.com o per Telèfon: 977 50 19 95 per fer les reserves.
  • Si sou un col·legi podeu venir a veure’ns els dijous o els divendres (màxim 25 persones), per fer-ho contacteu amb nosaltres per mail: expo@xococreo.com o per Telèfon: 977 50 19 95 per fer les reserves.

 

També tenen diferents varietats de cafè.

 

Dades de contacte

Adreça: Carrer del Mas de Barberans, 3,
43500 Tortosa, Tarragona
Telèfon: 977 50 19 95
Email: info@xococreo.com
Web: http://xococreo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/xococreo/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/xocolatacreo/
Twitter: https://twitter.com/xocolatescreo?lang=es
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtsPZ7vuScksmO-muSLRDJw
Google+: https://plus.google.com/b/118346324669904742136/118346324669904742136?hl=es