firallonga

Tradicions dels nostres avantpassats a Vilallonga del Ter

El proper diumenge a Vilallonga del Ter es durà a terme la XIII Firallonga; una fira organitzada pel propi ajuntament del municipi on el motiu i objectiu d’aquesta és el “Viure a pagès”.

El públic assistent podrà gaudir de tot de productes artesans i de qualitat, amb tradició i història com l’oli d’oliva verge de la Finca els Prats, que tindrà una paradeta situada a l’esdeveniment on donaran a conèixer el seu producte.

A més de productors artesans de la zona, hi hauran nombroses activitats que es desenvoluparan durant el transcurs del dia per a tot tipus de públic i en relació a la vida dels pagesos antics, de les costums i tradicions dels nostres avantpassats; destaquem activitats com la demostració de batre amb màquina, batolles i eugues, un campionat d’agility, on els assistents podran demostrar el seu coneixement i forma física; també hi hauran exposicions i cercavila de tractors antics, passejades amb ponis pels més petits i demostració d’oficis i tallers infantils.

En definitiva, i com sempre, aquestes fires són la ocasió perfecte per conèixer productes i tradicions de la nostra terra i per gaudir d’un dia diferent rodejats de bon ambient i bona companyia.