xarcuteria-pages-fira-sant-ermengol

Estem a mitjans d’octubre i amb ell, una de les fires més emblemàtiques i esperades de l’Alt Urgell. No podríem estar parlant d’una altra que no sigui la Fira de Sant Ermengol, és clar.

Aquest cap de setamana, 19 (a la tarda), 20 i 21 d’octubre, la Seu d’Urgell celebra una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol – Fira dels Formatges Artesans del Pirineu. Aquests dies ens trobaràs a diversos llocs, tindrem un estand de la Xarcuteria Pagès i el Rastell i també trobaràs els nostres productes a l’estand que tindrà l’associació sense ànim de lucre Menja’t l’Alt Urgell. En totes dues podràs tastar els nostres productes artesanals i de qualitat.

xarcuteria-pages-sant-ermengol

El nostre estand és el número 23, situat al costat de l’entrada que dóna al camp de sorra annex al Pàrquing del Dr. Peiró. Ens trobaràs cada dia acompanyats d’uns col·laboradors molt especials però no et podem dir encara qui són. És un nou projecte que tenim sota la màniga i volem que sigui tota una sorpresa.

Dissabte a les 18 hores farem un showcooking a l’àrea de Tast de la Fira a càrrec d’Agustí i Adrià Porta Alsina. Farem una degustació d’embotits artesans de la Xarcuteria i et presentarem el projecte Embotits i Carns Baridà. A continuació, farem una degustació del restaurant el Rastell on podreu tastar un arròs d’autor amb guatlles i el melós de vedella, marca de la casa, cuit a baixa temperatura i amb melmelada de pètals de rosa. Serà una presentació amena, divertida i on omplirem bé la panxa provant bons productes, de qualitat i de km0.

Una experiència que no et pots perdre. Trobaràs ofertes, promocions especials, noves propostes i moltes coses més. Vine a la Fira de Sant Ermengol.