vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-fotos-000

 

Queviures ecològics de proximitat

A Vida Meva som pioners en la venda de queviures ecològics de proximitat, exclusivament de temporada, per que creiem que la autèntica alimentació ecològica creix al sol i al ritme que marca la terra i no l’home.

Per això, treballem directament amb els millors productors de Catalunya per a que tinguis a casa sempre el millor producte fresc. Diàriament rebem fruita i verdura acabada de collir per a que la puguis gaudir poques hores després. Cada setmana, carns ecològiques fresques i peix de pesca
sostenible.

El producte sec (llegums, cereals, llavors, farines…) a granel per a que puguis comprar només la quantitat que necessitis.

Estem absolutament implicats amb el comerç just i el consum responsable, per això el producte que portem de fora ve d’empreses fair trade per a assegurar-nos que els agricultors i productors tenen una vida digna.

Amb tot això hem aconseguit fer de Vida Meva, una botiga de referència en el món de l’alimentació ecològica, gestionada per professionals de l’alimentació a la recerca constant del millor producte del país.

vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-fotos-001

 

Productors

Tots els nostres productors han passat una selecció que hem dut a terme durant el nostre primer any de vida.

Treballem amb petits pagesos i amb cooperatives d’agricultura ecològica, que s’estimen la terra i que conreen segons els seu ritme, amb els productes que corresponen a cada temporada.

Tenim relació directa amb ells, per això diàriament pots tenir a la teva taula les mhttps://www.elgourmetcatala.cat/mel-muria-artmuria/illors fruites i verdures acabades de collir i portades a la botiga.

Tenim productors de les terres de Tarragona (Tortosa, Cambrils, Baix Camp,….), de Lleida (Segrià, Noguera,…), de Girona (Empordà,…) i de Barcelona (Maresme, Penedès, …..), la vedella de Campdevànol, el pollastre i ous de Cornellà de Terri, els formatges de Perafita, la millor llet fresca acabada de munyir i els llegums i conserves de Torroella de Montgrí, entre d’altres.

Entre els productors trobem el nostres productors gourmet Cal Valls, Hort del Silenci, Mel Muria, Hortus Aprodiscae, Raphel Lladó, Formatges Mas el Garet, Chocolates Solé, i Formatges Betara.

vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-productors-001

vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-productors-011

 

Productes

Tots els nostres productes provenen de l’agricultura i ramaderia ecològica.

Treballem directament amb els productors, així que, en quant la terra ens dona els seus preciats aliments, nosaltres els tenim a la botiga. Queviures de tot tipus; verdures i hortalisses ecològiques de productors locals, carns del Ripollés  (Pirinat) i  Pirineu (Cal Tomàs), embotits de la Pobla (La Llania), formatges de Betara i Mas Garet, productes elaborats de manera artesanal com es feia inicialment (Vitra, Bionsan…), i últimament hem incorporat els nostres productes a granel: llegums, pastes, olives, cereals, fruita seca , sals i els que necessitis.

vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-fotos-020

vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-fotos-037

vida-meva-alimentacio-ecologica-poblenou-barcelona-fotos-044

 

Serveis

Servim de forma gratuïta a tot Barcelona… amb una comanda mínima de 30€ (transport 3€), i transport gratuït amb una comanda de 60€.

Back Camera

 

Dades de contacte

Adreça: Carrer Marià Aguiló, 68 local 1, 08005 Poblenou, Barcelona, Catalunya
Horari: Dilluns 17h-20:30h; Dimarts, Dimecres i Dijous 09h-14:30h / 17h-20:30h; Divendres 09h-20:30h; Dissabtes 09:30h-14:30h; Diumenges no s’obre
Telèfon: 34 931272319 /+34 607440460
Mail: vidameva@vidameva.com (Consulta General)
botiga@vidameva.com (Comandes)
Web: www.vidameva.com/
Facebook: https://www.facebook.com/vidamevabarcelona/
Twitter: https://twitter.com/vidamevabcn
Instagram: https://www.instagram.com/vidameva