vida-meva-botiga-online-4

VIDA MEVA és un establiment que neix l’any 2011 de la mà de la Cristina Sancho i el David Capdevila, amb l’objectiu de fer arribar als barcelonins els millors productes ecològics de proximitat.

Aquest comerç es presenta com una idea renovada i actual de la botiga de queviures de tota la vida, propera i familiar amb els seus clients, cosa que els fa especials. El punt fort però que fa de Vida Meva molt més que una tenda de queviures, és que els seus productes són ecològics i sempre de temporada, ja que consideren que la veritable alimentació ecològica la marca la natura i no l’home; per aquest motiu no treballen mai amb productes d’hivernacle.

Per la Cristina i el David és molt important cuidar del que és nostre per això, els seus són sempre productes de proximitat provinents dels millors productors d’arreu d Catalunya. La fruita i la verdura que es troba a la botiga, la reben fresca cada dia perquè els seus clients puguin gaudir d’aquests aliments gairebé acabats de collir; a més, setmanalment reben carns ecològiques fresques i peix de pesca sostenible; també disposen de producte sec a granel com llegums, cereals, llavors o farines.

L’equip de Vida Meva no només vetlla per cuidar la salut dels seus clients sinó també, per cuidar de tots i tot allò que ens envolta; prova d’això és que estan totalment implicats amb el comerç just i el consum responsable, fet que fa que els productes que de vegades han de portar de fora, vinguin d’empreses fair trade, per tal d’estar segurs que els agricultors i productors implicats, tenen una vida digna.

A Vida Meva, també els hi agrada facilitar la vida dels que els visiten així que, de cara al Nadal, compten amb el seu producte estrella d’aquestes festes, “la cistella escudella”; un canastrell que inclou tots els productes necessaris perquè pugueu cuinar una autèntica escudella amb productes de primera qualitat.

D’altra banda, per tal de seguir innovant i creixent, Vida Meva ha estrenat recntment la seva botiga online que permetrà que en 24-48 h, rebeu la vostra comanda dins la ciutat de Barcelona. Per celebrar amb tot l’equip aquest nou projecte, el passat 16 de desembre a les sis de la tarda a la seva botiga del Poblenou hi va haver sorpreses, i un sorteig molt especial!

vida-meva-metre-0