VINSGRAU 2

 

Zona de producció Pla de Bages.
Varietats viníferes Merlot.
ElaboracióMaceració pel·licular a baixa temperatura durant unes hores; posterior sangrat i fermentació alcohòlica en inoxidable a 18ºC.
ColorRosat pàlid i suau degut a la seva curta maceració. Recorda a la pell de ceba.
AromaFresca i complexa. Fruita vermella, mentes, roses, pera madura, tomaquera.
GustAmple i gentil. Bona entrada i persistència plena de matisos.
RecomanemDisfruteu-lo a una temperatura al voltant de 8ºC i 10ºC. Pot acompanyar-vos especialment el marisc, guisats de peix i plats de carn no massa forts.
PaletitzacióEuropalet
Alçada: 150 cm.
Ample: 80 cm.
Llarg: 120 cm. 100 caixes per palet 10 caixes per pis 10 pisos per palet
Pes del palet: 800 kg.
Caixa6 ampolles de 75 cl.
Pes plena: 8 kg.