VINSGRAU 2

 

Zona de producció  Pla de Bages.
Varietats viníferes  Merlot.
Elaboració Maceració pel·licular a baixa temperatura durant unes hores; posterior sangrat i fermentació alcohòlica en inoxidable a 18ºC.
Color Rosat pàlid i suau degut a la seva curta maceració. Recorda a la pell de ceba.
Aroma Fresca i complexa. Fruita vermella, mentes, roses, pera madura, tomaquera.
Gust Ample i gentil. Bona entrada i persistència plena de matisos.
Recomanem Disfruteu-lo a una temperatura al voltant de 8ºC i 10ºC. Pot acompanyar-vos especialment el marisc, guisats de peix i plats de carn no massa forts.
Paletització Europalet
Alçada: 150 cm.
Ample: 80 cm.
Llarg: 120 cm. 100 caixes per palet 10 caixes per pis 10 pisos per palet
Pes del palet: 800 kg.
Caixa 6 ampolles de 75 cl.
Pes plena: 8 kg.