Torrons Roig

Torrons Roig

Mestres torronaires

A Torrons Roig elaboren un gran assortit de torrons, especialitats i xocolata. El procés és tradicional i completamen artesà, el que fa que cada peça sigui única.

La Família ROIG, arrelada al municipi de la Vila d’Agramunt, dedicada a elaborar el típic torró va decidir consolidar aquesta tradició sempre fidel a les receptes més tradicionals i a la utilització dels millors ingredients que amb un acurat i artesà procés d’elaboració, dóna com a resultat, una altíssima qualitat.

Des dels seus orígens i d’una forma in-interrompuda passant de generació en generació es va anar ampliant la gamma de productes i després d’adquirir un bon lloc en el mercat Català es procedí a constituir la societat TORRONS ROIG SA l’any 1987, formada pel Sr PERE ROIG, LLUIS ROIG i RAÜL ROIG.

antic-obrador-torrons-roig

Antic obrador de Torrons Roig

La constitució d’aquesta societat va donar lloc a una ampliació de les instal·lacions, les quals estan formades per: obrador, magatzem i botiga, amb un total de superfície de 2.500 metres quadrats, en les quals es porta a terme un procés d’elaboració tradicional i un control analític molt continuat del producte, tenint cura de tot el procés d’elaboració, establert pels mestres torronaires de la família, que a través de les generacions i amb el pas del temps ens han dotat del seu bon fer. Acompanyat aquest, de maquinària d’última generació per a la perfecció de l’envasat i estoig del producte i obtenir d’aquesta manera una impecable presentació d’acord amb les exigències del mercat.

auca-torrons-roig         Auca original de 1962

Torrons

Especialitats

Xocolata

 

Dades de contacte

torrons-roig-agramunt

Adreça: Ctra. L-303 km 19.100, 25310 Agramunt (Lleida)
Mail: info@torronsroig.com
Telèfon: 973 390 036
Web: http://botiga.torronsroig.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Torrons-Roig-142435615799057/