torrons-felix

Un autèntic plaer pel paladar

TORRONS FELIX és una petita empresa familiar, dedicada a l’elaboració de torrons, xocolates, i una amplia varietat de dolços, de manera totalment artesanal.

En Fèlix, que és mestre torronaire, va començar en el món de la pastisseria quan només tenia tretze anys, i desprès d’aprendre l’ofici, va decidir dedicar-se a fer torrons, amb una idea sempre clara, fer un producte de primera qualitat, seleccionant ell mateix les matèries primes i tenint un control absolut sobre la seva producció. És per aquest motiu, que sempre ha valorat més la qualitat que la quantitat, i el seu objectiu professional sempre ha estat garantir als seus clients un producte a l’alçada dels paladars més exigents.

Molts coneixem la gran tradició torronaire que té el poble d’Agramunt, on a mesura que han anat passant els anys, els autèntics torronaires, han anat minvant, fins al dia d’avui, on només som nosaltres qui continuem tenint una producció 100% artesana, on tots els productes passen per les mans d’en Fèlix

A TORRONS FELIX elaborem una amplia i variada gama de productes, on no falten els clàssics torrons de Nadal, xocolates i alguns “petit fours”, però l’autèntica especialitat del Fèlix és la gama de TORRONS D’AUTOR, són especialitats selectes, on hi ha el segell del mestre torronaire en cada una de les barres. Un producte totalment diferent, que cada cop més, té demanda tot l’any com uns postres molt delicats o per qui vol fer un detall a un bon amic.

En Fèlix té passió per la seva feina, la coneix bé i ho ha viscut desde ben petit, és per això que treballa amb les millors matèries primes; ametlla marcona, avellana de Tarragona, mel de taronger… i sempre cuidant al màxim la presentació dels seus lots i torrons. Es per això que els TORRONS FELIX, t’enamoren quan els veus, i t’obliguen a repetir quan els has provat.

Ell és qui conserva l’essència dels antics torronaires, de la feina ben feta i del poc a poc…

torrons-felix

 

Torrons d´autor

Aquesta és la selecció creada pel mestre Fèlix. Una gamma de sabors única i especial, elaborada artesanalment amb productes de proximitat de màxima qualitat.

 

Els Clàssics

Els torrons clàssics elaborats de la manera tradicional, mantenint el sabor de sempre i una qualitat incomparable.

 

Selecció de dolços

Assortit d’altres creacions que elaboren per completar la seva oferta de productes. Autèntiques obres d’art.

 

Regals personalitzats

També ofereixen una àmplia selecció de regals per a cada ocasió, que et permetrà sorprendre a familiars i amics de la manera més original i saborosa.

 

Dades de contacte

Adreça: Comtessa Aurembiaix, 5
25310 Agramunt
Telèfon: 973 390 319
Email: info@torronsfelix.com
Web: http://www.torronsfelix.com
Facebook: https://www.facebook.com/torronsfelixartesans/
Instagram: https://www.instagram.com/torronsfelix/