TEST LOCALITZADOR2020-01-14T06:59:46+01:00

V de Gust

  1. Home
  2. » V de Gust
Adreça:
Mas Can Carlina, Cornellà del Terri, Girona, Catalunya 17844
Descripció:


cargols-vdegust

Cargols cuinats, llestos per gaudir-los

A V de Gust, després de més de 50 anys comercialitzant cargols vius i per atendre actualment les demandes de nous mercats s'ha desenvolupat un nou producte: el cargol cuinat, en les millors condicions i qualitats.

El cargol cuinat es subministra a punt de menjar, només li cal escalfar-lo, afegir-li salsa o condimentar-lo al gust.

S'ha cuidat molt la selecció del cargol en el tamany, en la neteja i en la duresa, obtinguent la millor qualitat en el procés de cocció per preservar i potenciar el gust i les qualitats organlolèptiques.

 

Recol·lecció


cargols-recoleccio

Els caragols provenen del camp en estat silvestre, principalment de diferents regions de Catalunya i Aragó segons temporada i oferta.

Només es recol·lecta la varietat de caragol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina.

 

Selecció
cargols-seleccio

Es fa una primera selecció per descartar els poc borats, massa petits, massa grans i trencats.

A continuació es dipositen en caragoleres, on es poden moure i menjar un preparat d'herbes especial per aconseguir així una bona purga i un posterior dejuni. Aquest procés dura uns set dies, estan el caragol a una temperatura i humitat controlada per millorar el cicle depuratiu.

 

Cocció
cargols-coccio

Primerament se supervisa la qualitat i es descarten els no aptes per la cocció. Un cop triats se sotmeten a un acurat rentat per netejar i despertar el caragol. La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts.

Finalment se separa del líquid de cocció i es refreda ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

El cargol cuinat es subministra a punt de menjar, només li cal escalfar-lo, afegir-li salsa o condimentar-lo al gust.

La cocció es fa amb oli de girasol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts. Finalment es refreden els cargols ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats.

 

Envasatge
cargols-envasatge

Amb el caragol perfectament cuinat i fred es fa l'envasatge en contenidors de fusta i bossa transparent per envasar al buit amb atmosfera controlada. En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

cargols-salsa-vdegust

 

Productes

Cargols cuinats

cargols-v-de-gust

Podeu trobar-los en bosses de 170g i de 500g.

En la presentació i conservació s'ha optat per servir el cargol refrigerat, envasat en bosses al buit amb atmosfera protectora.

Les bosses són transparents amb els cargols col.lcats dins uns contenidors de fuste i en una mateixa superficie per poder veure'ls bé i evitar-ne els trancaments.

 

Salsa per cargols


salsa-vdegust

Salsa especial per cargols cuinats, elaborada amb tomàquets i condiments de proximitat.

Per fer especial aquesta salsa al tomàquet s'hi afegeix: oli d'oliva verge, cansalada curada, all, julivert, sal marina, sucre i pebre.

S'obté així una exquisida salsa que juntament amb els nostres cargols cuinats i després de barrejar-ho bé; obtenim un plat excel.lent en qualitat i gust.

La elaboració de la salsa, a l'igual que la del cargol, és artesanal i molt curosa en la qualitat i selecció de les matèries primeres, així VdeGust ofereix un condiment fàcil i ràpid  per cuinar els cargols.

 

Cargols vius
cargols-vius-vdegust

Informació
Telèfon: 696 896 758
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/vdegust.cat/

Send message to listing owner

El portal de l’alimentació i gastronomia catalana

Què s’hi cou

Què s'hi cou és un restaurant innovador situat a Badalona on trobareu menú diari entre setmana i carta per sopars caps de setmana amb receptes de qualitat.

Bodega Miquel Jané

Bodega Miquel Jané és un celler 100% familiar que compta amb 57 ha de vinya i celler propis, on elaboren els seus vins Miquel Jané i el seu Clàssic Penedès.

Peix d´Or

Vermuteria-restaurant on podràs gaudir del millor marisc i peix frescs en ple centre Barcelona.

Fleca Iglesias

Fleca i pastisseria artesana de qualitat situada al carrer Manso, 40 de Barcelona. Més de 100 anys elaborant creacions de tot tipus.

Decántalo

La millor selecció de vi Decántalo és la millor botiga de vins per comprar vi online. Trobareu una gran selecció de vi espanyol, [...]

Ebrecultius

Ebrecultius és una empresa situada a Deltebre que facilita tot el necessari per al cultiu i que disposa d'una Agrobotiga amb productes de la seva zona.

Vols anunciar-te al Gourmet Català?

Vols anunciar-te a la nostra iniciativa? Vols que et fem un espai al nostre web? Si estàs relacionat amb el món de la cuina o els productes típics catalans, aquest, també és el teu portal...

Sol · licitar informació

ENTITATS COL·LABORADORES