temps de vi

Vi, espectacle i gastronomia a Vilanova i la Geltrú

Arriba la 4ª edició de la Fira Temps de Vi; una fira que busca promoure els vins elaborats a Catalunya, estendre la Cultura del Vi i el Cava a tots el públics i augmentar la presència a la carta dels restaurants dels vins de la terra.

L’esdeveniment que es durà a terme al centre de la ciutat de Vilanova i la Geltrú durant els dies 29, 30 i 31 de Maig, comptarà amb més d’una quarantena d’estands de vins amb diferents Denominacions dOrigen, on hi destaquem els vins ecològics de Coma Romà i la tradició de Avgvstvs Forvm, entre d’altres; amb estands gastronòmics i amb actuacions musicals per poder gaudir d’un dia diferent amb els nostres amics o familiars.

Els més de 50.000 visitants podran tastar degustacions de vins, caves i menjar amb uns preus molt assequibles acompanyades de miniconcerts als diversos escenaris per amenitzar el dia.

A més, un eix diferencial d’aquesta fira i que la fa única son “els tastets a la mar”, Temps de VI organitza tastos en vaixell durant els matins dels dies esmentats i les tardes del cap de setmana que faran de l’esdeveniment un acte diferent i especial.

A més de tots els actes esmentats, l’agenda de la fira inclou altres activitats com concursos i programes de radio, tast de vins a llocs emblemàtics de la ciutat de Vilanova o l’acolliment de productes de qualitat de la mà de pagesos i ramaders que exposaran el seu gènere directament als consumidors.

En definitiva, si esteu interessats sobre els preus i l’agenda de tots els actes i esdeveniments que es duran a terme, podeu consultar la web de la fira:

http://www.tempsdevi.cat