Teichenne-licors

Licors des de 1956, aposta per la cocteleria i suport al bartender

Teichenné, S.A. és una empresa familiar dedicada a l’elaboració de licors i derivats . Va ser fundada l’any 1956 per l’avi de l’actual gerent, Marc Teichenné. En aquells temps la producció era totalment artesanal i molt limitada, les vendes es reduïen a les comarques més properes. No va ser fins als anys 70, quan Teichenné, S.A. es va expandir, just en el moment en que Joan Teichenné substituir al seu pare. El repte, va ser crear una àmplia gamma de productes tenint molt en compte les presentacions i oferint la millor qualitat.

Teichenne-Liqueurs-range

D’aquesta manera, va començar el posicionament en el mercat espanyol i es va produir un ” Boom ” quan Teichenné introduir en el mercat els seus coneguts ” Schnapps “, licors dolços de fruita de mitjana graduació que van representar una novetat a finals dels anys 80 i que al seu torn van obrir les portes a l’exportació, que ha anat creixent aritmèticament des d’aleshores.Aquest constant creixement en la producció va fer que la fàbrica de L’Arboç (poble natal de la família Teichenné) es quedés petita i va ser l’any 1993 quan es van construir unes noves instal·lacions a Bellvei del Penedès. Tot això està fent possible que en el present Teichenné tingui un catàleg de més de 400 productes i que estigui exportant a més de 35 països. Actualment fem una aposta clara en el sector de la cocteleria i suport al bartender.

Level_Gin_Reserve_Toni_Cortes

 

Productes

Trobareu una selecta gran varietat de licors de tot tipus, guardonats amb reconeixements nacionals i internacionals per la seva qualitat. En aquest enllaç podeu consultar el catàleg complet.

 

Dades de contacte

Telèfon: +34 977 16 87 01
Fax: +34 977 66 70 00
Adreça: Crta. N-340 Km 1194,8
43719 Bellvei del Penedès  (Tarragona)
Mailteichenne@teichenne.com
Web: https://www.teichenne.com/
Facebook: Teichenné, S.A.
Twitter: @Teichenne
Instagram: @teichenneliquors