sopar-tematic-safra

Sabor, color, aroma i màgia

Safrà del Montsec, de la mà de Sergi de Meià, realitzarà un Sopar Temàtic on el protagonista serà el Safrà. És una activitat que plantegem des del nostre objectiu pedagògic per recuperar l’ús del safrà com a espècia de tradició catalana, una tradició que s’ha perdut en la memòria de la nostra gastronomia… El safrà mai ha deixat de ser un dels imprescindibles a la gastronomia catalana. Procedent de la península d’Anatòlia o Àsia Menor, el safrà resulta ser una de les espècies més exòtiques del món.

Va tenir un important protagonisme en la gastronomia catalana durant l’Edat Mitjana i a l’actualitat hi ha diferents iniciatives que busquen portar a la memòria el seu aromàtic perfum, el seu distintiu color i el seu exclusiu sabor, reivindicant així el seu paper a la nostra cultura, la nostra cuina i el nostre patrimoni del gust.

Et convidem a descobrir la versatilitat d’aquesta exòtica espècia en un sopar envoltat d’història i aroma de safrà. Una experiència sensorial on podràs gaudir del seus diferents matisos i aplicacions. Deixa’t seduir per la seva autenticitat!

 

MENÚ
Crema de pastanaga i safrà amb bolets
Arròs a la milanesa
Suquet de ratjada i safrà
Picadillo de xai
Bavaroise de xocolata i safrà amb el seu gelat
Vi i cava del Celler Torelló i de Rubió de Sols
60€ per persona

 

DATA: DISSABTE 14 DE JULIOL

HORA: 20.30

 

Podeu fer les vostres reserves via teléfon al 931255710, via mail al sergi@restaurantsergidemeia.cat o bé via Instagram.