setmana vins catalans

 

La setmana del 14 al 20 de setembre, 26 hotels emblemàtics i amb història de la ciutat de Barcelona van acollir per quart any consecutiu, diferents tasts de vins amb denominació d’origen catalana. Durant els tasts de vins vàreu poder descobrir els millors vins de la terra, els principis bàsics de l’enologia i consells pràctics alhora de tastar un vi.

Es van arribar a fer 52 sessions de tast de vins, algunes d’elles en anglès, altres especialitzades en els vins guanyadors en premis del 2015 i focalitzades en les denominacions d’origen participants. Les denominacions d’origen que van participar son DO Montant, DO Terra Alta, DO Costers del Segre, DO Conca de Barberà, DO Empordà, DO Alella, DO Pla de Bages, DO Tarragona, DO Penedès, la DO Cava i la DO Priorat: un recorregut pel territori del nostre país que us permetrà conèixer les característiques de cadascuna de les denominacions d’origen catalanes.

Els tasts es van dur a terme als hotels més emblemàtics de la ciutat, entre ells, destaquem el Claris, el Mandarin Oriental, l’Hotel Neri, el Pulitzer, el Miramar, Le Méridien, Yurbban Trafalgar Hotel, l’Omm, el Praktik Vinoteca i fins a 26 grans hotels de Barcelona.

 

semana vins