hotels-do-bcn

Tornen els Hotels amb DO a Barcelona

Aquesta setmana se celebra a Barcelona la sisena edició de La Setmana dels Vins Catalans als Hotels de Barcelona, una iniciativa on hotels emblemàtics de la ciutat ofereixen tastos de vi de les diferents denominacions d’origen catalanes als seus racons més inspiradors.

La Denominació d’Origen Catalunya tindrà el seu espai a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I (Av. Diagonal, 661-671), i els tastos seran dimecres 25 i dijous 26 (de 19 a 20:30h) al Wine Lounge, ubicat a la terrassa de l’hotel. Totes dues sessions seran guiades per una sumiller de la DO, i en elles es podran tastar 6 referències vinícoles: 3 blancs, 1 rosat i 2 negres.

Aquest dimecres 25 i diumenge 29, de 19 a 20:30h, els vins de la DO Terra Alta participaran també de la sisena edició d’Hotels amb DO, una iniciativa que consisteix en l’organització d’una sèrie de tastos de les diferents denominacions d’origen a hotels emblemàtics i amb història de la ciutat de Barcelona. Entre els vins trobareu els nostres productors Vins La Botera i Altavins.

Els tastos de la DO Terra Alta tindran lloc a l’hotel Casa Fuster, situat en ple centre de la ciutat, al Passeig de Gràcia 132, i seran guiats per Jordi Rius, Secretari Tècnic de la DO. L’espai escollit dins l’hotel és el Cafè Vienès, un espai modernista de referència a la ciutat. Elegància, història i bon gust per gaudir de l’emblemàtica garnatxa blanca de la Terra Alta. Hi trobareu

Els vins de la Denominació d’Origen Montsant estaran presents a Barcelona durant tot el cap de setmana gràcies a dues iniciatives promogudes des de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), que busquen apropar al consumidor final els vins de totes les denominacions d’origen catalanes.

Els tastos de la DO Montsant tindran lloc a l’Hotel Claris (Pau Claris, 150). Ubicat en un antic palau construït a principis del segle XX, va ser remodelat per convertir-se en l’hotel Gran Luxe que és avui en dia. Un hotel molt connectat a l’art i la cultura, amb una gran col·lecció d’obres d’art egipci, que s’exposen en diferents racons de l’hotel, i molt especialment a la Sala Museu, on tindrà lloc el tast dels vins de la DO Montsant. Dissabte 28, el tast serà conduït per Sergi Montalà, del Celler Mas Sersal, i diumenge 29 l’encarregat de dirigir-lo serà l’enòleg del Celler Masroig, Carles Escolar. Tots dos tastos seran de 19 a 20:30h, i es podran degustar fins a 6 referències de la DO Montsant.