secrets de ponent entrada

Productes de Ponent en un sol establiment

A Secrets de Ponent és una botiga especialitzada en la comercialització dels nostres productes que elaborem a Fruita Blanch i molts altres productes de petits productors de ponent i catalans de molta qualitat. Va ser una botiga estrenada el passat 1 d’abril de 2015 pels mateixos elaboradors de Fruita Blanch, experts en fruita en almívar, en conserva i en confitura.

Secrets de Ponent, està composada de 4 àrees en un mateix espai, l’àrea rebost, l’àrea celler, l’àrea granel i àrea degustació. Amb una diversitat de productes difícils de trobar degut al seu origen artesà, la decoració de la nostra botiga és molt acurada i adient al tipus de productes que comercialitzem.

  • L’àrea rebost està format per productes ecològics, naturals i de proximitat produïts, elaborats i distribuïts per petits productors de ponent tals com melmelades, fruits secs, olis, etc.
  • El celler esta format per una selecció de vins i caves de qualitat de petits cellers catalans
  • L’àrea granel disposem de fruits secs, pastes i llegums d’origen català, a granel on els nostres clients poden adquirir la quantitat desitjada.
  • Zona de degustació en la que el client pot degustar cafès, infusions, refrescs i tota mena de productes exposats del nostre rebost

 

Dades de contacte

Adreça: C/ Camí de Corbins, 15 (25005) LLEIDA (Segrià)
Telèfon: 669 45 83 23
Web: http://www.secretsdeponent.com/
Facebook: https://www.facebook.com/secretsdeponent/timeline