AIgua_Sant_Aniol

L´aigua d´esperit volcànic

Des de fa milers d’anys, envoltat per 600 hectàrees d’entorn verge a la vall de Llémena, en un paratge de frondosa naturalesa i adormits volcans a la comarca de la Garrotxa, brolla la deu de Sant Aniol a més de 55 metres de profunditat.

L’incomparable origen d’Aigua Sant Aniol li atorga qualitats úniques i que fan que sigui una aigua d’excel·lent qualitat i un grau de puresa inigualable, la qual cosa li ha merescut diferents premis internacionals.

Aconseguir aquesta denominació ha significat la superació d’innombrables requisits i dels anàlisis més exigents que demostren l’equilibri i la qualitat perfectes i el manteniment de la seva puresa d’origen volcànic des de l’instant en què emergeix de la deu fins a la seva irrupció en la taula dels consumidors.

Els nostres estrictes controls de qualitat i el nostre procés de producció exempt de contacte humà, ens permeten garantir una extracció i un procés d’embotellament lliure de contaminants, per el que oferim al consumidor aigua mineral natural en el seu estat més pur.

Destaca un PH de 7.3 i una rica composició química en minerals que milloren la salut i el benestar. El seu alt component en calci ajuda al desenvolupament de l’estructura òssia, molt recomanat per a nens, adolescents i dones embarassades o en període de lactància. A més, tant el calci com el baix nivell de sodi i clor, ajuden a reduir la hipertensió. Sant Aniol, gràcies al seu alt nivell de magnesi i bicarbonat, contribueix positivament al correcte funcionament del sistema nerviós i a la digestió gàstrica facilitant el trànsit intestinal.

Sant Aniol està present en alguns dels millors hotels i restaurants no només al nostra territori, sinó al món, s’exporta des de fa més de 10 anys amb excel·lents resultats a països europeus i d’altres tant llunyans com Japó, Estats Units, Austràlia, Xina o Singapur.

 

Productes

L’aigua Sant Aniol està present en diversos formats, sempre mantenint la puresa i qualitat que la caracteritza i ajustant-se a les necessitats del consumidor. La podeu trobar d’aquestes diferents maneres:

 

Vidre Premium

Vidre_Premium_Sant_Aniol

Per a Sant Aniol, la presentació importa. Per això mateix hem creat una ampolla que presenta el seu contingut com només ell ho exigeix. Un envàs de disseny diferent i distingit, pensat per plaure, amb formes acurades i aparença sòbria. Una presentació que enalteix el moment de consum i aporta elegància a la vostra taula.

 

PET

PET_Sant_Aniol
Un nou repertori d’envasos de PET destinats al consum domèstic dissenyats especialment per acomplir una funció pràctica dins la llar i, com ens dicta la nostra naturalesa, caracteritzats per un elegant disseny que ens allunya de la competència tant al lineal com a casa vostra.

 

Vidre Retorn

Vidre_Retornable_Sant_Aniol

Estimar la natura. L’ADN de Sant Aniol transmet la nostra veritable essència. Car una aigua no podria ser realment natural si no li retornés a la natura el que aquesta li ha concedit primer. Per això, Sant Aniol presenta el seu nou envàs retornable. Una ampolla de vidre més resistent que permet ser reutilitzada i, així, ser comercialitzada a un preu més competitiu tant als canals de distribució com al públic directament. Cal afegir que el seu format reciclable afavoreix un major estalvi energètic i contribueix de manera directa al desenvolupament sostenible.

 

500 gotes

500-gotes-sant-aniolAmb el nou envàs de 25cl, Sant Aniol recull tota la puresa i propietats de l’aigua volcànica en un elegant i estudiat disseny, aportant un toc de distinció al plaer de beure una aigua equilibrada i de sabor depurat.

 

 

 

Dades de contacte

Adreça: Can Talleda, (17154) Sant Aniol de Finestres (Girona)
Telèfon: 
+34 972 449 818
Correu: 
santaniol@santaniol.com
Web:
http://www.santaniol.com/
Facebook: 
https://www.facebook.com/santaniol