ca la maria restaurant

Ca la Maria: modernitat i tradició en la cuina catalana

En el restaurant Ca la Maria, ens trobem situats en una masia del segle XVII de Llagostera (Gironès), just al costat de la Via Verda que uneix Girona amb la Costa Brava. El restaurant està liderat per en Martí (mestre dels fogons i antic treballador al El Bulli) i la Maria (experta en postres i encarregada de la sala). 

La nostra cuina es pot definir com a catalana moderna,  són els gustos de sempre utilitzant tècniques i acabats actuals. Amb ingredients de proximitat, de temporada, ecològics, de comerç just i pesca sostenible. Som restaurant Km 0 d’Slow Food Empordà. Periòdicament renovem el nostre menú i la nostra carta per oferir als nostres clients les millors sensacions gastronòmiques amb la descoberta de nous gustos i textures.

A Ca la Maria podeu trobar tres menjadors interiors. Un amb capacitat per 6/8 comensals, un altre 10/12 i l’altre de 14/18. També podeu gaudir de la nostra terrassa a qualsevol època de l’any amb espai per 60 comensals.  Ca la Maria és un lloc ideal per acollir les vostres celebracions familiars més especials: casaments, bateigs, comunions, àpats d’empresa, aniversaris. Ens adaptem al vostre pressupost.

ca la maria recepta

Productes Gourmet: Carns Esteve, carnisseria de Llagostera.

Adreça: Ctra. LLagostera – Sta. Cristina, Km 9 (17240) Llagostera, GIRONA
Telèfon: 972 831 334
Correu: info@restaurantcalamaria.cat
Web: http://www.restaurantcalamaria.cat/index.php/ca/
Facebook: https://www.facebook.com/restaurantcalamaria?fref=ts