bonum dintre
Bonum som un restaurant a Lleida especialitzat en cuina avantguardista amb base lleidatana i de mercat.

Al nostre restaurant hi podrà provar uns plats excel•lents confeccionats amb productes de la terra de la millor qualitat.

Bonum, que significa bo en llatí, va néixer de la mà de Josep Puig-gros, carnisser amb gran experiència professional, i Ramon Tudela, cuiner amb una trajectòria excel•lent que inclou el pas per restaurants d’alt prestigi com El Bulli de Ferran Adrià, el millor cuiner del món.

Tots els ingredients que utilitzem al Bonum han estat seleccionats especialment per nosaltres. Són productes frescos i de la terra, ja que un dels nostres objectius principals és apostar per la qualitat i l’excel•lència dels productes de les terres de Lleida. Les carns que utilitzem en són un bon exemple, unes carns d’elaboració pròpia com per exemple els Pollastre de L’era.

La nostra filosofia de treball és garantir la satisfacció del client. Per això, tot el personal del restaurant està degudament qualificat per tractar el client de manera professional i oferir-li el millor servei. A Bonum li brindarem un tracte amable i cordial i procurarem proporcionar-li la màxima comoditat.

A Bonum ens agrada cuidar el seu paladar. Vingui a descobrir les nostres especialitats més bones, li despertaran els cinc sentits.

 

Adreça: C/ Segovia, 4 bj3 (25006) Lleida
Telèfon: 97 327 95 86
Web: http://restaurantbonum.multiespaciosweb.com/
Facebook: https://www.facebook.com/BOnumRestaurant?fref=ts